Καταδικάζει η ΚΕΔ την άνανδρη επίθεση στο διαιτητή Αριστείδη Αλιάγα

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΕΔ για την επίθεση στο διαιτητή Αριστείδη Αλιάγα του αγώνα Θύελλα Ραφήνας – Εθνικός.

Η Επιτροπή Διαιτησίας αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ότι “τέτοιες ενέργειες, απ’ όπου και αν προέρχονται, δεν πρόκειται να επηρεάσουν στο παραμικρό την επιθυμία της ελληνικής διαιτησίας στο σύνολό της για την πλήρη εφαρμογή των κανόνων ισοτιμίας στα εθνικά πρωταθλήματα” ενώ επιβεβαιώνει την εκτίμηση της στον διαιτητή και τους βοηθούς του.

Η ανακοίνωση της ΚΕΔ:

«Η ΚΕΔ/ΕΠΟ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την άνανδρη επίθεση κατά της διαιτητικής ομάδας του αγώνα Θύελλας Ραφήνας- Εθνικού και ιδιαίτερα κατά του διαιτητή 3ης Κατηγορίας Αριστείδη Αλιάγα, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε η διακομιδή του στο 401 Νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας εκφράζει τη συμπαράστασή της στην εν λόγω διαιτητική ομάδα και πιστεύει ότι τέτοιες ενέργειες, απ’ όπου και αν προέρχονται, δεν πρόκειται να επηρεάσουν στο παραμικρό την επιθυμία της ελληνικής διαιτησίας στο σύνολό της για την πλήρη εφαρμογή των κανόνων ισοτιμίας στα εθνικά πρωταθλήματα. Η ΚΕΔ/ΕΠΟ στηρίζει και επαναβεβαιώνει την εκτίμησή της στις ικανότητες τόσο του κ. Αλιάγα όσο και των βοηθών του».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα