Καταδίωξη και πυροβολισμοί από την Παιανία μέχρι τον Ασπρόπυργο

Σπείρα ληστών, τα ξημερώματα της Τρίτης, εισέβαλε σε βενζινάδικο στην Παιανία. Με βαριοπούλες στα χέρια επιχείρησαν να αφαιρέσουν το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε στο εσωτερικό του καταστήματος, ωστόσο, δεν τα κατάφεραν και αρκέστηκαν στο χρηματικό πόσο που υπήρχε στο ταμείο.

Οι αδίστακτοι όμως ληστές αμέσως μετά εισέβαλαν σε παρακείμενο φαστφουντάδικο, όπου απείλησαν με καραμπίνα τον ταμείο και πήραν περίπου 500 ευρώ -οι εισπράξεις που υπήρχαν εκείνη την ώρα-. Οι δράστες επιβιβάστηκαν σε μαύρο αυτοκίνητο μεγάλο κυβισμού, την ώρα ακριβώς που έφτασαν οι πρώτες μηχανές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικά της Άμεσης Δράσης. Προέταξαν τα όπλα τους αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν με πυροβολισμούς στον αέρα για εκφοβισμό και ακολούθησε καταδίωξη μέχρι τα νεόκτιστα Ασπροπύργου.

Εκεί οι δράστες παράτησαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο (σ.σ. στην τοποθεσία Τζαβερδέλα Ασπροπύργου συγκεκριμένα) και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο για συμμορία κακοποιών που το τελευταίο διάστημα «χτυπά» βενζινάδικα και καταστήματα σε βόρεια προάστια και Μεσόγεια.

Πηγή: Reader.gr

Διαβάστε επίσης