Κατάφεραν να κάνουν τη ζημιά στον Ολυμπιακό

O… 12oς παίκτης τα κατάφερε και στερεί από τον Ολυμπιακό τη δυνατότητα να έχει και κόσμο και έσοδα από το κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ. Πάει ο άλλος, χρυσοπληρώνει το διαρκείας του, κι έρχεται ο κάφρος να του στερήσει τη δυνατότητα να δει την ομάδα του.

Και καλά να υπάρχει ένας λόγος, μια αιτία, μια αφορμή να προκληθούν γεγονότα που οδηγούν σε τιμωρίες, να πεις πως υπάρχει δικαιολογία. Τι δεν καταλαβαίνουν τελικά; Και όταν βγαίνει ο Μαρινάκης, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, να χτυπήσει καμπανάκι, να πει πως θα πάρει μέτρα ακόμη και με κλείσιμο θύρας, δέχεται επίθεση.

Το γήπεδο δεν είναι εκκλησία. Όμως πρέπει να υπάρχει η αίσθηση του μέτρου, αυτού που θα ενισχύσει και δεν θα καταστρέψει την ομάδα σου. Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό οι οπαδοί έκοψαν τον ρυθμό των παικτών του Ολυμπιακού, ακόμη και όταν πίεζε να φθάσει στο γκολ. Κι έβαλαν το χεράκι τους να λήξει το ματς ισόπαλο. Οι Πειραιώτες πέταξαν στα σκουπίδια δύο πόντους, σε μια σεζόν που θα έχουν να δώσουν ένα κάρο ματς, λόγω της  πορείας στην Ευρώπη. Ήλθε η διπλή καμπάνα της Πειθαρχικής Επιτροπής για πρόστιμο και ποινή κεκλεισμένων των θυρών που θα εκτιθεί με τον ΠΑΟΚ. Εκεί θα γίνει και η σούμα της ζημιάς που προκάλεσαν με τα καπνογόνα και τις κροτίδες τους, δίνοντας πάσα στον διαιτητή Βίνσιτς να διακόψει το ματς.

Δεν θα φταίει μετά το σύστημα που απέρριψε την έφεση του Ολυμπιακού, καθώς η τιμωρία δεν ήταν εφέσιμη. Αυτοί είναι οι κανόνες. Και σκάνδαλο θα ήταν αν τους ξεπερνούσαν οι εφέτες. Ας χαρούν λοιπόν τώρα τα κατορθώματά τους την Κυριακή οι διαμαρτυρόμενοι οπαδοί. Αυτοί που στέρησαν από χιλιάδες φιλάθλους να δουν την ομάδα τους στο «Καραϊσκάκης» και να τη στηρίξουν απέναντι στον ΠΑΟΚ.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα