Κατάφωρη προσβολή του Μαρτίνς στον γιατρό Θέο, για την ανοησία του Σισέ (video)

Ο γιατρός του Ολυμπιακού Χρήστος Θέος έκανε νόημα στον πάγκο του Ολυμπιακού ότι ο Σισέ έπρεπε να γίνει αμέσως αλλαγή, μόλις εξέτασε το πρόβλημα στο γόνατο του παίκτη. Ο Σισέ τον αγνόησε και παρέμεινε εντός αγωνιστικού χώρου και τέλειωσε το παιχνίδι!

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που έγινε στο ματς με τον ΟΦΗ. Στο 46’ 0ο Σισέ παραπάτησε, έπεσε στο χορτάρι πιάνοντας το γόνατό του. Ο Θέος ζήτησε αμέσως αλλαγή από τον πάγκο. Ο Σισέ βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου και… ξαναμπήκε, επειδή έτσι ήθελε.

Ο Θέος πήγε να… τρελαθεί! Ο Σισέ ξαναμπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Και στο τέλος, όλα καλά. Ο Μαρτίνς όχι μόνο κάλυψε τον παίκτη, αλλά και  τον εκθείασε κιόλας: ”Αυτό είναι το αγωνιστικό πνεύμα της ομάδας. Είμαστε πολύ δυνατοί. Ο γιατρός ανησυχούσε για τον Σισέ, ο οποίος αισθανόταν πολύ δυνατός και ήθελε να συνεχίσει. Αυτό είναι το πνεύμα, για το οποίο μιλάμε εδώ και καιρό”.

Ανήκουστο πράγμα ο γιατρός να ζητάει αλλαγή κι ο προπονητής όχι μόνο να τον αγνοεί, αλλά και να εκθειάζει τον παίκτη. Αυτό δεν είναι συμπεριφορά για ο πνευματικό βάθος που έχει ο Πέδρο Μαρτίνς, ν’ αγνοήσει έναν επιστήμονα. Ούτε του Κριστιάν Καρεμπέ.

Κι αν ο Σισέ πάθαινε κάτι πιο σοβαρό, ποιος θα έφταιγε;

Ο Θέος διανοήθηκε ποτέ να εμπλακεί στο έργο του Μαρτίνς, όσο αφορά στον καταρτισμό της ενδεκάδας, ας πούμε;

Δείτε το video από το 4.22 και μετά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα