Καταγγελία από ηθοποιό για παρενόχληση απ’ τον… «παραμυθά» Νίκο Πιλάβιο

Σοκάρει η καταγγελία που έκανε η ηθοποιός Ζώγια Σεβαστιανού για παρενοχλήσεις και κακοποιήσεις, με αφορμή τις δημόσιες καταγγελίες της Ζέτας Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη.

Η καταξιωμένη ηθοποιός προχώρησε σε μια δημόσια αποκάλυψη μέσω μιας ανάρτησή της στο Facebook.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα κείμενο το οποίο ωστόσο κράτησε ανοιχτό μόνο για τους φίλους της, κατήγγειλε τον Θύμιο Καρακατσάνη, ο οποίος δεν βρίσκεται εν ζωή, τον σκηνοθέτη Γιώργη Χριστοφυλάκη καθώς και τον Νίκο Πιλάβιο, τον αγαπημένο «παραμυθά» των παιδιών.

Η ανάρτηση της ηθοποιού έγραφε:

«Ότι στο χώρο μας (όπως και σε πολλούς άλλους εργασιακούς χώρους) συνέβαινε και συμβαίνει από παρενόχληση έως κακοποίηση κάθε είδους, είναι γνωστό και κανείς μας δεν πέφτει απ’ τα σύννεφα. Κι επειδή υποψιάζομαι ότι ο Κιμούλης πάει να γίνει, όχι άδικα, το εξιλαστήριο θύμα, παραθέτω κάνα δυο ονοματάκια ακόμα, από τα οποία είχα προσωπική εμπειρία παρενόχλησης. Νίκος Πιλάβιος (ναι, ο συμπαθέστατος κυριούλης με τις εκπομπές για παιδιά), Θύμιος Καρακατσάνης (καθόλου συγχωρεμένος), Γιώργης Χριστοφυλάκης (προοδευτικός σκηνοθέτης).

Απλώς τότε αυτή η κατάσταση θεωρούνταν κανονική στο χώρο και το μόνο που μπορούσες να κάνεις ήταν να απομακρυνθείς. Σίγουρα όχι να καταγγείλεις μια και το να “σου την πέσει” κάποιος στον εργασιακό χώρο δεν ήταν δα κι έγκλημα!

Άσχετα αν αυτός ο κάποιος είχε την εξουσία του εργασιακού σου μέλλοντος και την εκμεταλλευόταν μέχρις εσχάτων. Το να γίνει λοιπόν μια κίνηση να στιγματιστεί τουλάχιστον, αυτή η διεστραμμένη κανονικότητα, μόνο θετικά μπορώ να το δω. Και μπράβο στη #Ζετα Δούκα που το ξεκίνησε. Είναι πολύ σημαντικό να φοβηθούν. Και μόνο γι’ αυτό αξίζει!

Υ.Γ. Τροποποιώ την ανάρτηση για να προσθέσω και τις απειλές που μου έστειλε ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Σκορδάλης, όταν απαίτησα τα δεδουλευμένα μου, οι οποίες (απειλές) υπάρχουν στο κινητό μου για όποιον αμφιβάλλει», έγραψε η Ζώγια Σεβαστιανού».

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα