Καταλάβατε τι «παίχτηκε» στο Ελλάδα – Εσθονία 0-1 το 2018, γιατί έτσι ήθελε ο Ιβάν;

Όλοι ασχολούνται με το Φορτούνη και τη νίκη στη Μολδαβία. Σιγά, τα ωά. Αλλού είναι το θέμα, μάστορα. Γι αυτή την ταλαιπωρία της εθνικής να παίζει με τις Μολδαβίες και τα Κόσοβα, ποιος ευθύνεται, ρε;

Έχουν ονοματεπώνυμο, μάστορα. Ο Βαγγέλης Γραμμένος, πρόεδρος της ΕΠΟ και ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Να στο ξηγήσω το πώς και το γιατί. Παίζει η Ελλάδα με την Εσθονία στις 18 Νοεμβρίου 2018 στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα. Με Άγγελο προπονητή. Και χάνει 1-0. Από την Εσθονία.

Σάμπως κατάλαβε ο Αναστασιάδης τι είχε γίνει τότε; Με την καμία. Ή, μήπως του είχε πει ο Βάγγος ο Γραμμένος τι παιζότανε σ’ εκείνο το ματς.

Μία ισοπαλία να είχε πάρει η Ελλάδα θα έπαιρνε την 2η θέση στον όμιλο, πίσω από την Φινλανδία που προκρίθηκε από τα προκριματικά στο EURO 2021 και θα έπαιξε αυτή στα μπαράζ κι όχι η Ουγγαρία.

Οι οποίοι Ούγγροι έπαιξαν μπαράζ με την Ισλανδία, τη νίκησαν 2-1 στη Βουδαπέστη και προκρίθηκαν αυτοί στα τελικά. Κατάλαβες μάστορα τι εγκλήματα έκανε ο Άγγελος και ο Γραμμένος που τον πήρε στην εθνική έτσι επειδή γούσταρε ο Ιβάν Σαββίδης;

Τώρα, θα πεις, σάμπως μπορούσε ο Γραμμένος να φέρει αντίρρηση στον Ιβάν; Σωστό κι αυτό, μάστορα.

Κι όχι μόνο η εθνική δεν πήρε την 2η θέση, αλλά υποβιβάστηκε στην Γ κατηγορία του Nations League, που είναι σήμερα. Για να έχει δικαίωμα να παίζει μπαράζ για την επόμενη διοργάνωση, πρέπει να παίζει στην Β’ κατηγορία.

Κι αν δεν νικήσει την Σλοβενία στη Ριζούπολη, τότε θα παραμείνει εκεί. Με την πλάτη στον τοίχο παίζει. Κι ο Αναστασιάδης βγαίνει στο ΟΡΕΝ και κάνει υψηλή κριτική στον Μαρτίνς για τον Φορτούνη και ο Γραμμένος λέει ότι η εξυγίανση το έκανε καλύτερο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Έτσι είναι. Δεν πήραν χαμπάρι τι παιζότανε σ’ εκείνο το ματς με την Σλοβενία, ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος. Που έτσι κι υπήρχε διοικητικό δίκιο στο ποδόσφαιρο, θα έπρεπε να εγκαταλείψουν την χώρα. Στην Ελλάδα, όμως, όλα καλά.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα