«Καταστροφή για την πατρίδα οι εκλογές»

Επίθεση εναντίον όσων θέλουν πρόωρη προσφυγή στις κάλπες εξαπέλυσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γεράσιμος Γιακουμάτος, εκφράζοντας την άποψη ότι «οι εκλογές είναι καταστροφή για την πατρίδα».

Συνεχίζοντας, ο κ. Γιακουμάτος σημείωσε πως «η κίνηση για ψήφο εμπιστοσύνης γίνεται για να ξεκαθαρίσουμε το λογαριασμό με τους Συριζαίους που τα γκρεμίζουν όλα και τα διαλύουν όλα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει την απάντησή του στη Βουλή, εμείς ξεκαθαρίζουμε το τοπίο». Σε ερώτηση για το εάν είναι συμπαγής η κυβέρνηση, στον απόηχο της αντιπαράθεσης Μητσοτάκη – Ντινόπουλου, ο υφυπουργός Ανάπτυξης απάντησε ότι είναι «μπετόν αρμέ και Μητσοτάκης και Ντινόπουλος». «Τόσα χρόνια δανειζόμαστε και κάναμε ζωή με κοχίμπα και με Καγιέν, όχι όλοι, τώρα όμως ισοσκελίσαμε τον προϋπολογισμό», προσέθεσε ο κ. Γιακουμάτος.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι «στόχος μας είναι να μειώσουμε τις τιμές στο καλάθι της νοικοκυράς, όχι στο χαβιάρι και το φουά γκρα… Στο ψωμί τελείωσε, δεν πέφτουν άλλο οι τιμές» τόνισε για τις τιμές σε προϊόντα, επισημαίνοντας τη μείωση στις τιμές των γαλακτοκομικών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα