Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν θέλω όταν μεγαλώσω να είμαι τόσο πικρόχολη όσο η Ρούλα Κορομηλά» (βίντεο)

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ευτυχείτε» εκφράζει δημόσια τη γνώμη της για όσα της καταλόγισε η έμπειρη γυναίκα της τηλεόρασης

Η Κατερίνα Καινούργιου, σε live της Δέσποινας Καμπούρη στο Instagram, ρωτήθηκε για τη σχέση της με τη Ρούλα Κορομηλά και αν την έχουν στεναχωρήσει οι πρόσφατες δηλώσεις της για εκείνη, στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Δε με αφορά να τη λύσω, δεν είναι παρεξήγηση. Έδωσε μια συνέντευξη, είχε πει κάποια πράγματα που εγώ θεώρησα λάθος και προσβλητικά. Ήταν για μένα κάπως στενάχωρο γιατί εγώ τη σέβομαι τη Ρούλα. Έχω δουλέψει μαζί της κι έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα, γιατί η Ρούλα ήταν από τους ανθρώπους που δε με πίστευαν καθόλου και με έχουν μειώσει πάρα πολύ!» δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής «Ευτυχείτε» συνέχισε αποκαλύπτοντας:

«Όταν ξεκίνησα στον Alpha στο “Δέστε τους”, ήμουν μια επιλογή του Μουτσινά και ήταν εκείνη στη διεύθυνση του προγράμματος και με φωνάζει στο γραφείο της και μου λέει: “Δεν θα τα καταφέρεις ποτέ. Μη μιλάς”. Επέμενε ο Μουτσινάς κι έλεγε “Άστην να πει, την έχω επιλέξει”. Εγώ ήμουν πάντα πολύ ευγενικό κορίτσι, άκουγα τις συμβουλές της και ξαφνικά βλέπω μία συνέντευξη -ενώ πριν τρία χρόνια μου είχε στείλει ένα μήνυμα και μου είχε πει “μπράβο για την πορεία σου”’- στην οποία με μειώνει όσο καμία άλλη. Δεν αξίζει να ασχοληθώ. Να’ ναι καλά.

»Είπα από μέσα μου, μπορεί να περάσουν τα χρόνια και ποτέ να μην καταφέρω να κάνω την καριέρα της Κορομηλά ή της Μενεγάκη. Δεν έχει σημασία. Αυτές οι γυναίκες είναι πάρα πολύ σπουδαίες. Δεν θέλω όταν μεγαλώσω να φτάσω στο σημείο να δίνω συνεντεύξεις και να είμαι τόσο πικρόχολη. Έδωσε μία συνέντευξη στην οποία είπε τόσο ωραία πράγματα για τη ζωή της και όλοι έμειναν σε αυτά που είπε για την Καινούργιου…».

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Διαβάστε επίσης