Κατερίνα Καινούργιου: «Μην αναφέρετε ποτέ ξανά το όνομά μου!» (βίντεο)

«Άστραψε και βρόντηξε» η παρουσιάστρια στον αέρα της τηλεοπτικής της εκπομπής

Με αφορμή τη διάψευση που έκανε η Μελίνα Ασλανίδου σε δημοσίευμα που την ήθελε να παντρεύεται σύντομα, η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής της «Ευτυχείτε».

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε περιστατικό που αφορούσε στην ίδια:

«Κρίμα είναι για πολλές εφημερίδες, πάρτε ένα τηλέφωνο πριν, επιβεβαιώστε κάτι, επειδή δεν έχετε θέμα πρέπει να βγάλετε ένα ψέμα; Εμένα μου έχει συμβεί πολλές φορές ή να μου στείλουν μήνυμα και να γράφουν: “Έχω σκοπό να γράψω αυτό για εσένα, να ξέρεις”. Τι σημαίνει έχω σκοπό άμα δεν υφίσταται ή αν εγώ δεν θέλω να βγει κάτι; Απάντησα: “Πολύ ωραία αν γράψεις κάτι τέτοιο για εμένα θα βγω και εγώ μέσα από την εκπομπή ή από τα social και θα το διαψεύσω”. Γιατί με απειλείς ότι θα γράψεις κάτι για εμένα που δεν ισχύει;  Μην γράψεις τίποτα!

»Και μετά έγραψε χωρίς όνομα για παρουσιάστρια που δεν θέλουμε να ξανά αναφέρουμε το όνομά της… Μην το αναφέρετε ποτέ! Από το να γράφετε ψέματα, μην αναφέρετε ποτέ ξανά το όνομά μου! Ή από το να με απειλείτε, μην με ξαναγράψετε ποτέ! Στην τελική, καμία ανάγκη δεν έχω, καθημερινή εκπομπή έχω και προβάλλομαι. Μην ξαναγράψετε ποτέ τίποτα για εμένα, καρφί δεν μου καίγεται, καρφί!», είπε έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου.

Ποιος είδε την παρουσιάστρια και δεν την… φοβήθηκε μετά από αυτό το ξέσπασμα!

Διαβάστε επίσης