Κατερίνη: «Δεν θυμάμαι να σκοτώνω την αδερφή μου», υποστηρίζει η 75χρονη

Η 75χρονη, κατηγορούμενη για τον φόνο της αδερφή της δεν  ήταν σε θέση να εξηγήσει τους λόγους για την πράξη της

Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία η είδηση θανάτου μιας ηλικιωμένης από τα χέρια της αδερφής της.

Η 75χρονη ανέφερε στους αστυνομικούς πως δεν θυμάται πώς προχώρησε σε αυτή την ενέργεια, ενώ τονίζει πως πάλεψε με ένα πρόσωπο, εκ των δύο που ήρθαν σπίτι τους για πρώτη φορά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ALPHA η φερόμενη ως δράστιδα υποστήριξε ότι: «Στο σπίτι ήμουν εγώ και η αδελφή μου και κανείς δεν μας επισκέφτηκε. Ούτε ανίψια μου ούτε και η νύφη μου. Δεν θυμάμαι να σκοτώνω την αδερφή μου, όπως μου είπαν, ούτε θυμάμαι κάτι άλλο. Να σας πω πως μέσα στη μαύρη δερμάτινη τσάντα την οποία είχα αφήσει, είχα βάλει χρήματα μέσα σε αυτήν και θέλω να μου δείξετε την τσάντα και να βεβαιωθώ ότι είναι εκεί. Μου δείξατε τη φωτογραφία με την αδερφή μου νεκρή και την τσάντα της δεμένη στον λαιμό. Χθες δεν φορούσε αυτό το φόρεμα, αλλά ένα σιέλ φόρεμα και μετά το άλλαξαν».

«Στο σπίτι μας ήταν δύο πρόσωπα τα οποία είδα για πρώτη φορά. Πάλεψα με ένα πρόσωπο, αλλά δεν ήταν η αδερφή μου. Εγώ δεν θα πείραζα την αδερφή μου. Ήθελαν να μου πάρουν τα χρήματα και θέλω να δείτε εάν είναι στην τσάντα μέσα», ανέφερε στη κατάθεση της η75χρονη.

Η 75χρονη, κατηγορούμενη για τον φόνο της αδερφή της δεν  ήταν σε θέση να εξηγήσει τους λόγους για την πράξη της.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα