
Κατέρρευσαν Μπαπέ και Μπέλιγχαμ
Οργή Αντσελότι για τη LaLiga
H Ρεάλ έπαιξε 210 λεπτά ποδοσφαίρου μέσα σε λιγότερο από τρεις μέρες!
Από τα 120’ της ρεβάνς των «16» του Champions League απέναντι στην Ατλέτικο, το βράδυ της Τετάρτης, στα 90’ του ματς πρωταθλήματος στο «Θεράμικα» όπου νίκησε 2-1 τη Βιγιαρεάλ.
Οι Μπαπέ και Μπέλιγχαμ έβγαλαν και τα δυο ματς και στο φινάλε της αναμέτρησης του Σαββάτου ήταν… διαλυμένοι! Μάλιστα, ο Άγγλος έπεσε στο έδαφος!
Ο Αντσελότι βλέποντας αυτές τις εικόνες ξεσπάθωσε λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου και απείλησε με άρνηση της Ρεάλ να ξαναπαίξει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αν οι ποδοσφαιρικές Αρχές δεν ενδιαφερθούν για την υγεία των παικτών!
«Είναι η τελευταία φορά που παίζουμε δυο παιχνίδια μέσα σε λιγότερο από 72 ώρες! Την επόμενη φορά δεν θα εμφανιστούμε στο γήπεδο και δεν θα παίξουμε!
Ζητήσαμε δυο φορές από τη LaLiga να αλλάξει το ματς. ΔΥΟ! Αλλά απέρριψαν το αίτημά μας» ήταν τα λόγια του Don Carlo!