«Καθαρή» η ΑΕΚ

Σε χθεσινό ρεπορτάζ της «Δίκης στον ΣΚΑΪ» αναφέρθηκε πως η φορολογική ενημερότητα που είχε πάρει η ΠΑΕ ΑΕΚ το 2007, όσο ήταν ακόμη ο Ντέμης Νικολαΐδης στην προεδρία της, ήταν πλαστή. Γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του τελευταίου, αλλά και του οικονομικού διευθυντή της ΠΑΕ την περίοδο εκείνη, Παντελή Ορφανίδη, οι οποίοι εμφανίζονται έτοιμοι να κινηθούν νομικά κατά της εκπομπής.

Συγκεκριμένα, η τηλεοπτική “ΔIKΗ στον ΣΚΑΪ” αποκάλυψε ότι η ΑΕΚ το 2007 παρουσίασε πλαστή ενημερότητα, χωρίς να έχει καμία επίπτωση από την Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών της ΕΠΟ. Πρόεδρος της Επιτροπής τότε ήταν ο σύμβουλος της Ομοσπονδίας Αρης Σταθόπουλος και νομικός σύμβουλος ο Θεόδωρος Κουρίδης, ο οποίος μάλιστα τον διαδέχτηκε στην προεδρία το 2010. Και οι δύο κλήθηκαν να απολογηθούν ως ύποπτοι στον εισαγγελέα για τους στημένους πίνακες διαιτησίας.

Κάτι που διαψεύστηκε κατηγορηματικά τόσο από την πλευρά Νικολαΐδη, όσο και από τον οικονομικό διευθυντή της ΑΕΚ –εκείνη την περίοδο– Παντελή Ορφανίδη. Μάλιστα, οι δύο άνδρες άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά για συκοφαντική δυσφήμιση τόσο του συλλόγου, όσο και των ιδίων.

Διαβάστε επίσης