«Καθάρματα μάρτυρες, δεν θα γλιτώσετε από εμένα»

Στην υπόθεση της Novartis αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ και εμφανίστηκε αποφασισμένος να φτάσει με΄χρι τέλους και να αποκαλύψει την σκευωρία.

Μάλιστα ο υπουργός Ανάπτυξης δεν  δίστασε να μιλήσει για “καθάρματα μάρτυρες”, που έχουν καταθέσει εναντίον του.

Αναφερόμενος ειδικά μάλιστα στους προστατευόμενους μάρτυρες που έχουν καταθέσει για χρηματισμό πολιτικών, τους κάλεσε να πουν στην Προανακριτική Επιτροπή αν κάποιος τους έβαλε να πουν όσα είπαν, προσθέτοντας ότι από εκείνον δεν θα γλιτώσουν με τίποτα. Ούτε μία στο εκατομμύριο, όπως είπε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει:

«Αν νομίζουν ότι θα την γλιτώσουν από μένα πλανώνται πλάνην οικτρά”.

Η προανακριτική Επιτροπή της Βουλής έχει δικαίωμα να καλέσει τους δύο κουκουλοφόρους μάρτυρες να καταθέσουν και να αποφασίσει εκείνη αν έχουν δικαίωμα προστασίας, δήλωσε εξάλλου στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο οποίος δεν δίστασε να μιλήσει για καθάρματα.

«Η επιτροπή της Βουλής είναι ανεξάρτητο εισαγγελικό σώμα. Δεν ζητά άδεια από κανέναν και για τίποτα», υπογράμμισε.
Πρόσθεσε επίσης ότι αυτά που είπε ο κ. Μανιαδάκης –ότι τον πίεσαν να καταθέσει στοιχεία εναντίον πολιτικών προσώπων- είναι αυτά του είχε πει και του ιδίου και είχε αναφέρει και στις ειδήσεις του ΣΚΑΪ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι στην υπόθεση αυτή έχουν παραβιαστεί όλα τα συνταγματικά του δικαιώματα, ενώ έκανε λόγο για σκευωρία που έστησαν Συριζαίοι, και γνωστοποίησε ότι έχει κληθεί και ο ίδιος από τον Εισαγγελέα για να να καταθέσει ως μάρτυρας.

Επίσης, ο υπουργός Ανάπτυξης εξαπέλυσε πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας υπηρέτησε τα συμφέροντα με τον καλύτερο τρόπο. « Γελάς όταν τους ακούς να λένε ότι πολέμησαν τα συμφέροντα», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης