Καθηγητής έκοψε τις φλέβες του μπροστά στους μαθητές

Σοκ έχει προκαλέσει στην εκπαιδευτική κοινότητα, και όχι μόνο, το περιστατικό που έλαβε χώρα σε λύκειο της Πάτρας την Πέμπτη.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια της 7ης ώρας του μαθήματος, ο καθηγητής Αγγλικών του 8ου Λυκείου της Πάτρας, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Κουκούλι και συνορεύει με το ΤΕΙ Πάτρας, βγήκε εκτός εαυτού την ώρα που παρέδιδε μάθημα.

Ο 45χρονος εκπαιδευτικός είχε αποβάλει δύο μαθητές από την τάξη επειδή εκείνοι έκαναν φασαρία. Ωστόσο, όταν είδε πως δεν τον υπακούν, άρπαξε το κοπίδι και μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παιδιών έκοψε το χέρι του από τον αγκώνα έως τον καρπό.

Όλοι οι μαθητές στην τάξη έπαθαν σοκ και άρχισαν να ουρλιάζουν και να κλαίνε, ενώ την ίδια ώρα ο καθηγητής πασάλειψε με αίματα το πρόσωπό του. Τότε ένας μαθητής πήγε τρέχοντας στο γραφείο του Διευθυντή και τον ενημέρωσε για τα όσα γίνονταν μέσα στην τάξη.

Ο Διευθυντής αντέδρασε ακαριαία και αφού έβγαλε τους μαθητές από την τάξη έδωσε εντολή να μεταφέρουν τον καθηγητή σε γιατρό.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε στο newsit.gr o Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος έδωσε εντολή να απομακρυνθεί ο εκπαιδευτικός και να εξεταστεί από την αρμόδια επιτροπή υγείας. Πρόθεση του είναι να ζητήσει νέο καθηγητή.

Σημειώνεται ότι ο 45χρονος εκπαιδευτικός δίδασκε για πρώτη χρονιά φέτος στο 8ο Λύκειο Πατρών ενώ τα προηγούμενα χρόνια υπηρετούσε σε διάφορα άλλα σχολεία της Πάτρας.

Διαβάστε επίσης