«Κάθισα χθες να δω στην τηλεόραση το Άρης-ΠΑΟΚ και δεν ξέρω αν είδα μπάσκετ»

Ο Νίκος Βεζυρτζής, πρώην πρόεδρος στον ΠΑΟΚ μίλησε για την επέτειο της συμπλήρωσης 28 ετών από την μέρα κατάκτησης του Κυπέλλου Κυπελλούχων και με την ευκαιρία αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί σήμερα στις ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Στην ερώτηση για το αν πηγαίνει στο γήπεδο έδωσε την εξής απάντηση: «Παρακολουθώ όλα τα ματς, αλλά δεν πηγαίνω στο γήπεδο. Βλέπω τη σημερινή κατάσταση και στενοχωριέμαι. Γενικά για το μπάσκετ και το επίπεδο που έχει φτάσει σήμερα. Στενοχωριέμαι για πολλά θέματα και επειδή σκέφτομαι ότι αν ήμουν εγώ δεν θα έκανα πολλά από αυτά που κάνουν πολλοί. Και όχι μόνο στον ΠΑΟΚ. Για παράδειγμα ποτέ δεν θα έπαιρνα μια ομάδα που χάνει 20 πόντους να φύγω από το γήπεδο. Αλλά τι λέει τώρα ο Ολυμπιακός; «Αφού αγγαρεία κάνω, έχω εξασφαλισμένο το συμβόλαιό μου, θα παίζω στην Ευρωλίγκα με τις μεγάλες ομάδες που παρακολουθεί όλη η Ευρώπη και δεν θα παίζω με την Κύμη. Αυτή δεν είναι η αλήθεια;

Κάθισα χθες να δω στην τηλεόραση το Άρης-ΠΑΟΚ και δεν ξέρω αν είδα μπάσκετ. Κάποια στιγμή πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Και τι έγινε τώρα; Ο Άρης είναι πάντοτε και μπασκετόφιλοι πολύ γέμισαν το γήπεδο, ενώ ο ΠΑΟΚ θα έχει 50-100 άτομα στα υπόλοιπα ματς και με τον Άρη θα μαζέψει 5-6.000 άτομα. Και τι έγινε δηλαδή; Δεν έχουμε αισθανθεί πού βρισκόμαστε σήμερα. Πού είναι οι δύο μεγάλες ομάδες της Θεσσαλονίκης; Δεν αναφέρομαι μόνο στον ΠΑΟΚ; Πού είναι αυτές οι δύο τεράστιες ομάδες;».

Διαβάστε επίσης