Κατήγγειλε στην αστυνομία τον ποδοσφαιριστή που της επιτέθηκε

Η νεαρή χορεύτρια και παρουσιάστρια Νάταλι Κάρτερ κατήγγειλε γνωστό ποδοσφαιριστή ότι τη χαστούκισε. Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποίησε με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ενώ επέστρεφε στο σπίτι της στις 4:30 τα ξημερώματα, το μπροστινό της αμάξι φρέναρε απότομα με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει.

Έτσι κόρναρε ώστε να προτρέψει τον οδηγό να προχωρήσει κανονικά. Όμως για κακή της τύχη αυτός κατέβηκε από το αμάξι του, την έφτυσε και τη χαστούκισε. Γράφει στην ανάρτησή της η νεαρή γυναίκα: «Θέλω να αναφερθώ σε ένα περιστατικό που μου συνέβηκε χθές την νύχτα γυρνώντας σπίτι απ την δουλειά. Και αυτό γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα βρεις μπροστά σου, δεν ξέρεις τι θα σου τύχει και ναι διαπιστώνω για ακόμα μια φορά πόσο ανάρμοστοι και ανήθικοι είναι κάποιοι άνθρωποι. Κατά τις 4.30 λοιπόν πρωινές ώρες επιστρέφοντας σπίτι είχα ένα αμάξι μπροστά μου μάρκας BMW, το οποίο άλλωστε προχωρούσε πολύ αργά και άλλοτε φρέναρε απότομα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να οδηγήσω σωστά και να κινδυνεύω να τρακάρω μαζί του 2-3 φορές.

Σε κάποια φάση του κόρναρα γιατί δεν πήγαινε άλλο.. σταμάτησε το αμάξι, κατέβηκε και ήρθε προς το μέρος μου. Άνοιξε την πόρτα μου και με άρπαξε από τον γιακά φωνάζοντας και ζητώντας τον λόγο. Κατέβηκα κάτω και τον σκούντηξα να κάνει πίσω λέγοντας του να φύγει. Λογομαχήσαμε για λίγο, και από εκεί κατάλαβα ότι ήταν μεθυσμένος, με αποτέλεσμα σε κάποια φάση να με χαστουκίσει στο πρόσωπο και να με φτύσει. Εγώ είχα μείνει σε κατάσταση σοκ. Προχώρησε να φύγει βρίζοντας με, (you are a fuc**ng bit*h). .μπήκα στο αμάξι μου και εγώ.. και σαν να μην ικανοποιήθηκαν τα νεύρα του, γυρνάει πίσω και κλοτσάει την πόρτα μου.

O ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΓΧΡΩΜΟΣ “ΚΥΡΙΟΣ” ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ και ήδη τον έχω καταγγείλει στην αστυνομία. Δεν μπορώ να δώσω τα στοιχεία του ακόμη αλλά θα γίνει και αυτό σίγουρα. Να πω οτι αυτό δεν θα μείνει έτσι και πρέπει να καταλάβουν μερικοί ότι δεν μπορούν να συμπεριφέρονται όπως και όποτε θέλουν. Χρόνια μας πολλά λοιπόν».