Κάτω από την βάση ο Άγγελος Αναστασιάδης σύμφωνα με τους Ιταλούς

Βαθμό κάτω από την βάση έβαλε η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» στον προπονητή της εθνικής Ελλάδας Άγγελο Αναστασιάδη, στον χθεσινό αγώνα με την Ιταλία.

Η εφημερίδα βαθμολόγησε με 4 τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ελλάδας και του καταλογίζει… φόβο στον τρόπο με τον οποίο παρέταξε την ομάδα, ενώ χαρακτηρίζει καλύτερο τον Βασίλη Μπάρκα και χειρότερο τον Ανδρέα Σάμαρη, στην ελληνική ομάδα.

Αναλυτικά:

Aναστασιάδης 4: Η Ιταλία ήταν μεν καλή, αλλά ο ίδιος έκανε πολλά λάθη. To σύστημα ήταν λάθος, παίκτες χωρίς ρόλο (Ζέκα), φοβισμένη νοοτροπία, άλλαξε πράγματα μετά το 46′, αλλά…

Ο καλύτερος

Μπάρκας 7: Προσπάθησε όσο μπορούσε, δεν φέρει ευθύνη για τα τρία γκολ, έκανε θαύμα δύο φορές κόντρα στον Ινσίνιε και μία με αντίπαλο τον Φλορέντσι. Απέτρεψε τα πολλά γκολ.

Ο χειρότερος

Σάμαρης 4,5: Πολύ κακός. Μια κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Μπαρέλα, ενώ θα έπρεπε να έπρεπε εκείνη τη στιγμή να πάει πάνω στον Ινσίνιε. Θα έπρεπε να ήταν η πρώτη αλλαγή.

Ζέκα 4,5: Aπό τα δεξιά ξεκινούσαν σχεδόν όλες οι επικίνδυνες ενέργειες. Αβοήθητος και χωρίς ρόλο. Όταν γύρισε στο χώρο του κέντρου, ήταν αργά.

Παπασταθόπουλος 5: Πιέστηκε λιγότερο από τον Μανωλά, αλλά παρόλα αυτά δεν έπεισε. O Mπονούτσι πέρασε από πάνω του για το 3-0. Τον είδαμε ήδη κόντρα στη  Τσέλσι: δεν ήταν καλός.

Σιόβας 5: Θα έπαιρνε καλύτερο βαθμό αν έπαιζε μπροστά από τους αμυντικούς, αλλά δεν συνέβη σε αυτό το παιχνίδι. Ή ίσως δεν του το επέτρεψε η Ιταλία.

Koυρμπέλης 5: Βγήκε μετά το πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν ήταν ο χειρότερος, ίσως και επειδή ο Βεράτι δεν είχε τον ρυθμό του Μπαρέλα. Παρόλα αυτά, υπέφερε κι αυτός.

Φορτούνης 6: Θλιβερά μόνος για ένα ημίχρονο ως «9», καλύτερος με την αλλαγή συστήματος. Ένα μακρινό σουτ έξω από την περιοχή έφερε το χειροκρότημα, αλλά ο Σιρίγκου ήταν ανίκητος.

Μαυρίας 5,5: Αντικατέστησε τον Κολοβό μια πήγε στη θέση του Ζέκα, Η εικόνα βελτιώθηκε, αλλά τελικά χωρίς αποτέλεσμα.

Μανωλάς 5: Ο λάθος «αδερφός« αυτού που είδαμε πρόσφατα με τη Ρόμα. Xάνει τον Μπελότι στο 1-0 και όχι μόνο εκεί. Aπό την άλλη, ήταν ένα ωραίο ακροβατικό.

Σταφυλίδης 4,5: Κι όμως κινείται… Aκόμα κι αν ο Κιέζα δεν έδωσε το καλύτερό του, αυτός έμενε ψηλά από την αριστερή πλευρά, χωρίς να δείξει προσωπικότητα. Θα μπορούσε, έστω, να δοκιμάσει να κάνει κάτι.

Μασούρας 4,5: Θα μπορούσε να έχει πάει καλύτερα, αλλά ήταν περισσότερα τα λάθη από τα θετικά. Eπίσης, δεν προστάτευσε τον Ζέκα. Kαι μετά ήρθε και το 3-0.

Κολοβός 4,5: Σε ό,τι αφορά την κατοχή της μπάλας θα έπρεπε να κάνει περισσότερα. Στην πραγματικότητα τα πήγε άσχημα κόντρα στον Φλορέντσι. Βγήκε μετά το 45ο λεπτο.

Σιώπης 6: Μπήκε αντί του Κουρμπέλη στην ανάπαυλα για να αλλάξει το 4-1-4-1 σε 4-3-1-2. Έδωσε τουλάχιστον λίγο ρυθμό στο παιχνίδι.

Μπακασέτας – Δεν βαθμολογήθηκε.

Διαβάστε επίσης