Καβγάς για Λασκαράκη

Τα οικονομικά της ΕΠΟ είναι στο… κόκκινο, παρά τις τονωτικές ενέσεις που φροντίζει η FIFA να προσφέρει στα μέλη της για να ξεπεράσουν τις επιπτώσεις από την πανδημία του κορωνοϊού.

Αυτό προκαλεί τριγμούς ενόψει τον εκλογών της ΕΠΟ, που είτε γίνουν στο τέλος του μήνα, είτε πάνε πιο πίσω, θα δημιουργήσει αντιπαραθέσεις, καθώς τα βολέματα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα περιοριστούν. Η συμμετοχή σε επιτροπές δεν θα είναι πλέον το ίδιο αποδοτική γι’ αυτούς που θα μείνουν στην απέξω, ενώ και τα ταξίδια μετά τις παρατηρήσεις της έκθεσης της FIFA δεν θα είναι το ίδιο εύκολα.

Η πλευρά του Ιβάν Σαββίδη χάνει μεγαλοστελέχη της, όπως ο Περικλής Λασκαράκης. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας είχε ανάλογη προώθηση και από τον Αχιλλέα Μπέο, που βλέπει ότι ο Βόλος μένει στην απέξω. Ο ταμίας της ΕΠΟ έχει δει τον δρόμο της εξόδου, καθώς δεν… χωράει στη νέα Εκτελεστική Επιτροπή.

Ο Αχιλλέας δεν τα έχει όμως μόνο με τον Μελισσανίδη που αφήνει εκτός νυμφώνος τον εκλεκτό του, αλλά και με τον Σαββίδη, ο οποίος είναι προφανές ότι δεν πάτησε πόδι. Ο Μπέος έχει αποδείξει πως δεν τα σηκώνει κάτι τέτοια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, καθώς είναι απρόβλεπτος.

Το θέμα είναι τι μπορεί να κάνει. Χρήσιμοι οι «κεραυνοί» στις εκπομπές του Θωμαΐδη, αλλά μέχρι εκεί…

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα