ΚΕΔΕ: “Στο Μάτι η κα Δούρου, αφού έτυχε στη βάρδια της να επισκεφθεί ο Πρωθυπουργός την περιοχή”

Με σκωπτικό τρόπο σχολίασε η ΚΕΔΕ την επίσκεψη της Ρένας Δούρου στο Μάτι, 50 ημέρες μετά την τραγωδία, κατά την οποία έχασαν την ζωή τους 98 άνθρωποι και η περιοχή μετατράπηκε σε κρανίου τόπο.

Αναλυτικά το σχόλιο της ΚΕΔΕ αναφέρει: “Έπρεπε να περάσουν πάνω από 50 μέρες από την τραγωδία που συνέβη στο Μάτι, για να επισκεφθεί την περιοχή η Περιφερειάρχης Αττικής κα Ρ. Δούρου.

Αυτό προφανώς συνέβη γιατί αφενός «έτυχε στη βάρδια» της να επισκεφθεί την περιοχή για δεύτερη φορά ο Πρωθυπουργός. Ενώ «συμπτωματικά» υπήρχαν εκεί και δεκάδες τηλεοπτικές κάμερες και φωτογράφοι, τις οποίες κατά τα άλλα αποφεύγει όπως έχει πει η κα Περιφερειάρχης, που κατέγραφαν την επίσκεψη αυτή.

Από την κα Δούρου ακόμη περιμένουμε μια δημόσια συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις της Περιφέρειας Αττικής στη διαχείριση της μεγάλης πυρκαγιάς.

Ενώ αναμένουμε να μας παρουσιάσει το σχέδιό της, για την αντιμετώπιση των συνεπειών αυτής της μεγάλης καταστροφής. Με προτεραιότητα, την αντιπλημμυρική θωράκιση όχι μόνο των περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, αλλά όλης της Αττικής”.

Διαβάστε επίσης