Κεγκέρογλου: «Το Κίνημα Αλλαγής, φορέας της ιστορικής παρακαταθήκης και των αξιών του ΠΑΣΟΚ»

Τι αναφέρει η δήλωση-διακήρυξη του υποψηφίου για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου, με δήλωση-διακήρυξη, ανέφερε τους στόχους που επιδιώκει, θέτοντας υποψηφιότητα για την ηγεσία στο Κίνημα Αλλαγής.

«Το Κίνημα Αλλαγής, φορέας της ιστορικής παρακαταθήκης και των αξιών του ΠΑΣΟΚ, μπορεί και πρέπει να πρωταγωνιστήσει ξανά. Γιατί αυτό χρειάζεται η πατρίδα. Γιατί αυτό θέλουν οι πολίτες», αναφέρει. Και προσθέτει ότι θα γίνει «με σύγχρονη σοσιαλδημοκρατική πρόταση για βιώσιμη ανάπτυξη, με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του».

Ο κ. Κεγκέρογλου σημειώνει ακόμη πως απαιτείται μια ζωντανή σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες και τη λαϊκή βάση της Δημοκρατικής Παράταξης και την επανασύνδεση με την κοινωνία. «Θα επιδιώξω και θα την πετύχουμε, με την αυτόνομη πορεία μας, τη συλλογική λειτουργία και κρυστάλλινο πολιτικό σχέδιο. Αυτό είναι το διακύβευμα: Να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών. Να βρεθούμε ξανά ολοένα και περισσότεροι στη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη, για να εκφραστούν αυθεντικά οι καημοί, οι αγωνίες και οι προσδοκίες του λαού μας», τονίζει ο υποψήφιος για την ηγεσία τού ΚΙΝ.ΑΛ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα