Κι αν φορτώσουν στον Πάκη την υποκλοπή;

Ήδη τιμωρήθηκε η ιδιαιτέρα γραμματέας του, επειδή παρακολουθούσε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Κατερίνας Σακελλαροπούλου - Ποιο είναι το διττό μήνυμα που εστάλη στον τέως ΠτΔ

Σας έχω γράψει για τις παγωμένες σχέσεις του Προκόπη Παυλόπουλου και του Μαξίμου. Όπως επίσης –αν και δεν θέλω να ευλογώ τα γένια μου– σας έχω γράψει και για τα μηνύματα που του έχουν αποστείλει να ηρεμήσει και να μην προκαλεί. Τώρα πλέον τα πράγματα αγριεύουν για τον συμπαθή Πάκη.

Ήδη τιμωρήθηκε η ιδιαιτέρα γραμματέας του, επειδή παρακολουθούσε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Κατερίνας Σακελλαροπούλου, καθώς δεν άλλαξε τους κωδικούς ως όφειλε. Το θέμα, όπως έχετε διαβάσει, δεν έχει μείνει εκεί, καθώς ακολουθεί και ποινική διαδικασία, λόγω του ότι ενεπλάκη και η υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος κι έστειλε τον φάκελο στην Εισαγγελία. Τι σημαίνει αυτό; Ότι η συγκεκριμένη κυρία θα καθίσει και στο εδώλιο του κατηγορούμενου. Και το μήνυμα που εστάλη στον Πάκη είναι διττό.

Πρώτον, κατά τη διάρκεια της δίκης ο δικηγόρος της πολιτικής αγωγής ίσως σηκώσει αντάρα, υποστηρίζοντας πως η ιδιαιτέρα γραμματεύς ακολουθούσε τις εντολές του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας και υπέκλεπτε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Προεδρίας. Και δεύτερον, ότι πλέον ο φίλος του κ. Παυλόπουλου, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, δεν έχει την ίδια δύναμη, όπως με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Τόσο στην ιδιαιτέρα, όσο και στον ηλεκτρονικό που ήταν υπεύθυνος προστασίας των υπολογιστών του Προεδρικού Μεγάρου επιβλήθηκαν ποινές. Στη γραμματέα επιβλήθηκε ποινή στέρησης τεσσάρων μισθών και στον ηλεκτρονικάριο πρόστιμο δύο μισθών. Ο ηλεκτρονικός για λόγους ευθιξίας παραιτήθηκε, ενώ η γραμματεύς εκμεταλλεύτηκε τον νόμο και είναι μεταξύ των τεσσάρων μετακλητών που απασχολούνται στο νέο γραφείο του Πάκη.

Το άσχημο για τον πρώην Πρόεδρο είναι ότι το Δημόσιο ζητά από τον ηλεκτρονικό τούς δύο μισθούς πίσω, αφού παραιτήθηκε πριν του επιβληθεί η ποινή. Οπότε, όλοι αναρωτιούνται τι θα συμβεί εάν ο ηλεκτρονικός αποφασίσει να μιλήσει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα