Κι αν ο Μελιόπουλος πάει στον… Ολυμπιακό;

TOP SECRET: ΓΙΑ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ...

Τον… Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη βλέπουν μπροστά τους παντού στη Θεσσαλονίκη.

Η ιστορία του 19χρονου ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Μελιόπουλου, είναι πάνω-κάτω γνωστή. Τον πήρε ο Λουτσέσκου από την Ξάνθη (ως ένα μεγάλο ταλέντο), αλλά ο Φερέιρα τον «έκοψε» από την προετοιμασία και τον έστειλε στην Κ 19 του ΠΑΟΚ.

Ο Μελιόπουλος αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο και πήγε στο χωριό του για να συνεχίσει τις σπουδές του.

Κι εδώ αρχίζουν τα… ωραία!

Γράφει η ιστοσελίδα «sfina.gr» του Πετρουλάκη μεσοβδόμαδα ότι η υπόθεση του Μελιόπουλου θυμίζει έντονα την αντίστοιχη του… Κάιπερς, για τον οποίο η ΑΕΚ είχε συμφωνήσει με τον Εργοτέλη, αλλά τελικά ο παίκτης κατέληξε στον Ολυμπιακό!

Και καταλήγει η ανάρτηση: «Η περίπτωση Κάιπερς αρχίζει να έχει πολλές ομοιότητες με του Μελιόπουλου, ο οποίος ξαφνικά αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο για να… διαβάσει!

»Προφανώς ενοχλήθηκε από την απόφαση του προπονητή Φερέιρα να εισηγηθεί τον δανεισμό του, αλλά είναι γεγονός ότι μπήκαν πλέον ψύλλοι στα αυτιά όλων πως μπορεί να υπάρχει άλλη ελληνική ομάδα πίσω από τη στάση του Μελιόπουλου.

»Μια ομάδα που πιθανότατα έχει εμπειρία σε τέτοιες περιπτώσεις και έχει ανθρώπους στην UEFA, σε ισχυρά πόστα που θα μπορέσουν να τη βοηθήσουν να αποκτήσει τον Μελιόπουλο ελεύθερο και χωρίς υποχρεώσεις με τον ΠΑΟΚ.

»Μήπως πρέπει να το πάρει αλλιώς το θέμα Μελιόπουλου ο ΠΑΟΚ;»

Διαβάστε επίσης