Κι επίσημα υποψήφιος για την Αθήνα ο Γερουλάνος

Από την πλατεία Κυψέλης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τον δήμο της Αθήνας ο Παύλος Γερουλάνος. Σε σύντομη δήλωσή του, ο πρώην υπουργός ανέφερε: «Γνωρίζουμε τα προβλήματα της πόλης, με πρώτα στην ιεράρχηση, την καθαριότητα και την ασφάλεια.   Ψάχνουμε όμως τις λύσεις. Θα είναι από τα Υπουργεία ή από την κοινωνία των πολιτών;  Ξεκινάμε από την Κυψέλη, θα πάμε γειτονιά-γειτονιά, πόρτα-πόρτα, σε συζήτηση με τους κατοίκους της πόλης, για να λύσουμε τα προβλήματα.  Διεκδικούμε να χτίσουμε τον Δήμο των Αθηναίων, μια πόλη ανθρώπινη».

Σε ερώτηση, ποιοι θέλει να τον στηρίξουν, ο κ. Γερουλάνος απάντησε: «Πρωτίστως βέβαια οι πολίτες της Αθήνας. Είναι γνωστός ο πολιτικός χώρος στον οποίον ανήκω.  Θα παρουσιάσουμε ένα πλήρες πρόγραμμα και μια ομάδα έμπειρων ανθρώπων και όποιοι, κόμματα-κινήσεις-φορείς, συμφωνούν, είναι ευπρόσδεκτοι να μάς στηρίξουν».

Ο πρώην υπουργός θα κατέβει στις εκλογές με το μότο “Έλα να γράψουμε μαζί την επόμενη σελίδα για την Αθήνα” και ήδη έχει δημιουργήσει την ιστοσελίδα του, όπου περιγράφονται οι λόγοι για τους οποίους αποφάσισε να δηλώσει την υποψηφιότητά του και τι σημαίνει για εκείνον η πρωτεύουσα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα