Κι ο Φορτούνης επιτελικός είναι, όπως ο Γεραπετρίτης, αλλά τρώει πάγκο ή κερκίδα

Καλώς τα παιδιά, που έλεγε κι ο μακαρίτης ο Αλέφαντος. Αριβάρισαν Λάκοβιτς, Γεωργίου και ο μεσιέ Κέβιν Λαμούρ από την UEFA. Και μόλις ήρθανε, πήγανε για καφέ με τον Αυγενάκη, παρέα με τον Κλάτενμπεργκ βέβαια. Και κατ’ αρχήν, γιατί δεν ήτανε στην παρέα ο Ζαγοράκης;

Είχε τίποτα κρίσιμα ψηφίσματα στην Ευρωβουλή; Δεν νομίζω.

Τον είδανε τον Ζαγόρ την επόμενη μέρα, βέβαια. Αλλά ρωτάω εγώ.

Ήταν εδώ αυτοί οι τύποι και, αντί να τραβήξουνε κατ’ ευθείαν στη ΕΠΟ, βγήκανε για φραπέ με τον Αυγενάκη; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Για την ολιστική μελέτη ήρθανε να κουβεντιάσουνε οι UEFAτζήδες. Και τι είπανε; Τίποτα. Άσε, σου λέει ο Θοδωρής, να καθαρίσουν άλλοι, όχι εγώ. Έτσι κι αλλιώς, ποια ολιστική μελέτη και παπαριές. Άντε να περάσουνε κάνα-δυο άρθρα στη γενική συνέλευση, ότι πρέπει να γίνουμε πιο αυστηροί με τα στημένα και ότι πρέπει να περιορίσουμε τη βία στα γήπεδα. Αν και, κανονικά, δεν έπρεπε να τους βγάλει για καφεδιά ο Αυγενάκης.

Ο Γιώργαρος ο Γεραπετρίτης έπρεπε να τους βγάλει. Αυτός τα προκάλεσε όλα και φτιάχτηκε η ολιστική από τη FIFA και την UEFA. Άσχετα τώρα αν έκανε μια τρύπα στο νερό με τις εκλογές κι έγιναν όπως γινότανε πάντα κι έκατσε απάνω στο παγωτό ο Μητσοτάκης, που υπόγραφε, χωρίς να ξέρει τι υπογράφει, γιατί μόνο και μόνο του το ’πε ο επιτελικός.

(Άσχετο: Οι επιτελικοί εξαφανίζονται σιγά-σιγά από το ποδόσφαιρο. Κι ο Φορτούνης επιτελικός είναι και τον αφήνει στον πάγκο ή στην κερκίδα ο Μαρτίνς.)

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα