Κι ο Λουτσέσκου, σαν άλλος Ανδρέας Παπανδρέου, κατέληξε: “Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους ενδιαφέρονται για Κούτσια, Κωνσταντέλια, αλλά προτιμώ τα περήφανα γηρατειά”

Κανονικά, τον ΠΑΟΚ και του αυλοκόλακες πρέπει να τους παραλάβει ο Αρκάς. Άντερα θα πουλήσει ο Αρκάς.

Θα σου πω. Σήμερα ο ΠΑΟΚ τα παίζει όλα για όλα με την Ριέκα και μακάρι να προκριθεί στους ομίλους του Conference League. Μιλάμε για τελικό κανονικό με το κροατικό χωριό, που πήρε 1-1 στην Τούμπα.

Κι αντί σήμερα οι Σαββιδοτέχνες να μιλήσουνε για το παιχνίδι, γράφουνε για τις ακαδημίες. Ότι τον Κούτσια τον θέλει η Γιουβέντους και η Ίντερ και ο Κωνσταντέλιας μιλάει με την Μπαρτσελόνα. Την κανονική Μπαρτσελόνα, που έπαιζε ο Μέσι. Όχι την Μπαρτσελόνα από το Εκουαδόρ.

Δηλαδή, αυτά τα δυο νέα παιδιά που πράγματι αξίζουν, τα θέλουν τόσο μεγάλοι σύλλογοι και δεν κάνουν για τον Λουτσέσκου; Πλάκα κάνουμε τώρα;

Εγώ ένα πράγμα ξέρω. Ότι έτσι κι αφήσανε τον Γκαρσία, σε δυο χρόνια ο ΠΑΟΚ δεν θα τον έβλεπε τον Ολυμπιακό. Όπως το ακούς, μάστορα. Τεράστια ταλέντα έχει ο ΠΑΟΚ, μηχανή που κλώθει αστεράκια.

Κατάλαβες, μάστορα; Και σου λέει ο κόλακας, ότι ο Λουτσέσκου έχει την δική του φιλοσοφία με τα περήφανα γηρατειά. Τα ΚΑΠΗ, δηλαδή. Κι άντε και στράβωσε σήμερα κάτι. Δύσκολο ν στραβώσει, αλλά λέμε τώρα; Που θα πάνε τα περήφανε γηρατειά του Ανδρέα Παπανδρέου;

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα