Κι ο Μπόλονι στο κάδρο για… «τζους» κι ο Αλαφούζος μονίμως απ’ έξω

Βάρεσαν καμπάνες στο Κορωπί, σου λέει. Πήγαν εκεί οι οργανωμένοι και τους έτριξαν τα δόντια. Και τώρα που τους έτριξαν τα δόντια, ο Παναθηναϊκός θα πάει στα Γιάννινα να κερδίσει τον ΠΑΣ. Επειδή τους έτριξαν τα δόντια. Αλλού είναι το θέμα.

Λέει το Αλαφουζοτεχνείο, ότι ο Λάζλο ο Μπόλονι είναι κι αυτός στο κάδρο. Όλοι είναι στο κάδρο, αλλά ο Αλαφούζος είναι απ έξω από το κάδρο. Δεν έχει καμία ευθύνη για ό,τι γίνεται στον Παναθηναϊκό. Οι οργανωμένοι έχουν σωστό κριτήριο. Δεν τον ξέρουνε το δρόμο για τον Γιάννη, μόνο για το Κορωπί ξέρουν.

Ούτε για τον Ντρεοσί μας είπαν αν είναι κι αυτός στο κάδρο. Ένα κι ένα κάνουν δυο. Ο Μπόλονι θα χαιρετήσει στο τέλος της σεζόν, βγει – δεν βγει ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη. Άπαξ και είναι πλακωμένος με τους μισούς παίκτες, τι ψάχνεις να βρεις. Θα μείνει; Με την καμία.

Το μόνο που έμαθε ο Αλαφούζος δέκα χρόνια κοντά στον Παναθηναϊκό, είναι να βγάζει την ευθύνη από πάνω του. Αυτός δεν φταίει ποτέ. Γι αυτό και οι οργανωμένοι τον άφησαν έξω από το κάδρο. Γιατί δεν έχει καμία ευθύνη.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα