ΚΙΝΑΛ: Ο κορωνοϊός αναβάλλει το Συνέδριο Νεολαίας

Μετά από απόφαση του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος

Εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού αναβάλλεται επ’ αόριστον το Συνέδριο Νεολαίας του Κινήματος Αλλαγής.

Οι ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας κατέστησαν αναγκαία την αναβολή κορυφαίων πολιτικών συλλογικών διαδικασιών που είχαν προγραμματιστεί για το τελευταίο τρίμηνο.

Στη πρόσφατη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου, αποφασίστηκε ότι τόσο η ιδεολογική και πολιτική συνδιάσκεψη όσο και το ιδρυτικό συνέδριο νεολαίας, θα πραγματοποιηθούν όταν αποκατασταθούν οι κατάλληλες υγειονομικές συνθήκες. Μέχρι τότε και στη παρούσα φάση σε προτεραιότητα τίθεται η συγκρότηση θεματικών πολιτικών δικτύων, μέσω διαδικτυακών εκδηλώσεων και συζητήσεων.

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή, όπως αναφέρουν πηγές του κόμματος, οι πρώτες σχετικές διαδικασίες για τα Δίκτυα Εκπαίδευσης, Υγείας, Εργασίας, Γυναικών, Αποδήμου Ελληνισμού. Το αμέσως προσεχές διάστημα προγραμματίζονται ανάλογες διαδικασίες για τα Δίκτυα Αυτοδιοίκησης και Νέας Γενιάς. Την ευθύνη και το συντονισμό των δικτύων αναλαμβάνουν οι γραμματείς των αντίστοιχων Τομέων, ενώ συντονιστής του Δικτύου Νέας Γενιάς αναλαμβάνει το μέλος της ΚΠΕ Γιώργος Τσούμας.

Ποιος είναι ο Γ. Τσούμας

Ο Γιώργος Τσούμας, γεννήθηκε το 1992 και κατάγεται από Ναύπακτο. Απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ως Μηχανικός Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης. Υπότροφος του ΙΚΥ και του Ιδρύματος Ανδρέα Τσάρα ενώ συνεχίζει τις σπουδές του στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα “Πολεοδομία-Χωροταξία” του ΕΜΠ. Παράλληλα τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον τομέα της εστίασης και του τουρισμού. Συμμετέχει ενεργά από τα εφηβικά του χρόνια σε πολιτικές και κοινωνικές συλλογικότητες. Από το 2018 είναι μέλος της Progressive Youth Academy του Ιδρύματος Friedrich Ebert και έχει εκλεγεί στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα