Κινητοποιούνται οι κυπριακές αρχές για τον μικρό Μπεν

Πληροφορίες πως ο Μπεν Νίνταμ, που είχε εξαφανιστεί πριν από 22 χρόνια στην Κω  ίσως βρίσκεται στην Κύπρο εξετάζουν οι κυπριακές αρχές. Οι πληροφορίες βασίζονται σε βίντεο σε εκκλησία στην Κύπρο, όπου εμφανίζεται νεαρός που μοιάζει με σκίτσο της βρετανικής αστυνομίας για το πώς υποθέτει ότι θα είναι σήμερα ο Μπεν.

Ο εκπρόσωπος της κυπριακής αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης δήλωσε οτι η Κυπριακή Αστυνομία έλαβε μήνυμα από την Ιντερπόλ Ελλάδας, με το οποίο ζητεί να εξετασθούν πληροφορίες ότι ο Μπεν Νίνταν, που εξαφανίστηκε πριν από 22 χρόνια στην Κω, όταν ήταν ενάμιση έτους, είναι πιθανό να βρίσκεται στην Κύπρο.

Οι πληροφορίες στηρίζονται σε βίντεο που τράβηξε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Κω, το περασμένο Πάσχα, σε εκκλησία στη Λεμεσό, στο οποίο εμφανίζεται ένας νεαρός που μοιάζει εκπληκτικά με το σκίτσο που έχει φτιάξει η Σκότλαντ Γιάρντ, για τον εικοσιτετράχρονο σήμερα Μπεν. Ο νεαρός εμφανίζεται στο βίντεο με τους γονείς του, οι οποίοι πιστεύεται ότι είναι Ρομά.

Ο κ. Αγγελίδης είπε ότι η υπόθεση βρίσκεται στα πολύ αρχικά στάδια διερεύνησης και ότι έχουν ήδη κινητοποιηθεί όλα τα εμπλεκόμενα τμήματα.

Πρόσθεσε ότι οι έρευνες θα αρχίσουν από τη Λεμεσό και ίσως να επεκταθούν και σε άλλες περιοχές και ότι αν χρειαστεί θα ζητηθούν επιπρόσθετες διευκρινίσεις από την Ιντερπόλ.«Το σημαντικό» είπε ο κ. Αγγελίδης, «είναι οι όποιες πληροφορίες να εξεταστούν το συντομότερο δυνατό, ώστε να υπάρξουν αποτελέσματα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα