«Κίτρινη κάρτα» σε επτά ΠΑΕ της Football League

«Κίτρινη κάρτα» σε επτά ΠΑΕ της Football League… έδειξε το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Συγκεκριμένα, Σπάρτη, Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλωνας Λάρισας, Καλλιθέα, Παναιγιάλειος και Πανσερραϊκός δεν πληρούν τις απαιτήσεις στην 1η φάση της διαδικασίας επιτήρησης και η αίτηση αδειοδότησής τους απορρίφθηκε.

Έχουν δικαίωμα, εντός τριών ημερολογιακών ημερών, να καταθέσουν ένσταση στο Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης. Αν και σε δεύτερο βαθμό δεν αδειοδοτηθούν, τότε -βάση της απόφασης που έλαβε η ομοσπονδία, κατόπιν εισήγησης της Football League- θα τιμωρηθούν με αφαίρεση τριών βαθμών.

Αντίθετα, εννιά ΠΑΕ εξασφάλισαν την άδεια συμμετοχής. Πρόκειται για τις ΑΕ Καραϊσκάκης, Απόλλωνας Πόντου, Άρης, Δόξα Δράμας, Εργοτέλης, ΑΟΧ Κισσαμικός, ΟΦΗ, Παναχαϊκή και Τρίκαλα.

Η σχετική ενημέρωση της ΕΠΟ, αναφέρει: «Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση στις 2/4/2018 έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις αναφορικά με τη διαδικασία επιτήρησης για τις ΠΑΕ της Football League.

Οι ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, Απόλλων Πόντου, Άρης, Δόξα Δράμας, Εργοτέλης, Κισσαμικός, ΟΦΗ, Παναχαϊκή και Τρίκαλα πληρούν τις απαιτήσεις της 1ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης.

Οι ΠΑΕ Σπάρτη, Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Λάρισας, Καλλιθέα, Παναιγιάλειος και Πανσερραϊκός δεν πληρούν τις απαιτήσεις της 1ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης».

 

Διαβάστε επίσης