ΚΙΤΣΟΣ Ο ΚΟΡΙΟΣ: Απασφάλισαν με το “τοξικός” του Σκουρλέτη

Δυσανεξία κι εντός Προοδευτικής Συμμαχίας και πιέσεις προς την Βάρτζελη να αποχωρήσει

Μετά τη δήλωση Σκουρλέτη για τον «τοξικό» Παπανδρέου απασφάλισε ο Βασίλης Κεγκέρογλου. Έτσι έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Οι ξεφτιλισμένοι Ραγκούσης, Μαριλίζα, Μωραΐτης, Τσάκρη, Σπρίτζης, που ωφελήθηκαν από τον ΓΑΠ έχουν πιει το αμίλητο νερό. Ανήθικους και κατάπτυστους τους έλεγε ο Ραγκούσης πριν να πάει και ο ίδιος!»

Βέβαια, η πρώιμη ανακάλυψη του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ περί δήθεν «τοξικότητας» του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ δεν ενόχλησε μόνο τον Κεγκέρογλου, ούτε η ενόχληση αυτή περιορίστηκε σε όσους πρώην συνεργάτες του ΓΑΠ έχουν ήδη μεταγραφεί στην Κουμουνδούρου. Το προβληματικότερο όλων είναι ότι τα λεγόμενα Σκουρλέτη δημιούργησαν δυσανεξία και σε κάποιους άλλους που βλέπουν με συμπάθεια την Προοδευτική Συμμαχία (όπως ονομάζουν στον ΣΥΡΙΖΑ τη διεύρυνσή τους) και οι οποίοι συζητούν τη συμμετοχή τους σε αυτό σε μελλοντικό χρόνο.

Είναι χαρακτηριστικό, για παράδειγμα, ότι η Ρεγγίνα Βάρτζελη, η στενότερη συνεργάτιδα του Γιώργου Παπανδρέου και επί χρόνια διευθύντρια του γραφείου του, δέχθηκε πολλές διαμαρτυρίες, αλλά και προτροπές να σταματήσει να συμμετέχει στο εγχείρημα.

Διαβάστε επίσης