ΚΙΤΣΟΣ Ο ΚΟΡΙΟΣ: Αρπαγμένος ο Κούλογλου κόβει την πρόσληψη πρώην ΑΝΕΛίτη

Χαμός γίνεται και πάλι στην ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Χαμός μαθαίνω γίνεται και πάλι στην ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Και πάλι πρωταγωνιστής ο Στέλιος Κούλογλου, ο οποίος τελευταία τα έχει πάρει στο κρανίο.

Τη μία διαμαρτύρεται γιατί από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έδωσαν ερώτηση στον ενημερωτικό ιστότοπο που είναι στην ιδιοκτησία του (tvxs.gr) και τώρα έκοψε την πρόσληψη ενός πρώην μέλους των ΑΝΕΛ. Ο Γιάννης Μοίρας ήταν πρώην γραμματέας των ΑΝΕΛ και ήταν επικεφαλής του γραφείου Τύπου της Ρένας Δούρου στις περιφερειακές εκλογές, ο οποίος –για να λέμε και του στραβού το δίκιο– δεν κατάφερε ποτέ να τον πάρουν στα σοβαρά τα ΜΜΕ και να αλλάξει έστω και για λίγο την εικόνα για την πρώην περιφερειάρχη.

Τέλος πάντων, εκεί που βρέθηκε άκρη να τοποθετηθεί στο γραφείο Τύπου των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, δίπλα στη Γιάννα Παπαδάκου, ήλθε η έντονη αντίδραση του Κούλογλου και ο Μοίρας περιμένει με το εισιτήριο στο χέρι. Όπως λένε, ο Μοίρας ξέμεινε στον ΣΥΡΙΖΑ από την εποχή της συμφωνίας των Πρεσπών, καθώς βοήθησε τότε στη διάσπαση των ΑΝΕΛ. Το εντυπωσιακό είναι ότι ο Κούλογλου δεν κάνει πίσω, ενώ και η Έλενα Κουντουρά, που ήταν στο ίδιο κόμμα με τον Μοίρα, δεν δείχνει καμία προθυμία να παρέμβει και να λύσει τον «Γόρδιο Δεσμό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα