ΚΙΤΣΟΣ Ο ΚΟΡΙΟΣ: Ειρωνεία Πλεύρη ως απάντηση στις ανοησίες Μπάρκα

Αρκετοί είναι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που το τελευταίο διάστημα έχουν ξεφύγει

Αρκετοί είναι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που το τελευταίο διάστημα έχουν ξεφύγει. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Κάποιοι επειδή δεν τους αξιοποίησε ο Τσίπρας. Κάποιοι άλλοι επειδή βλέπουν τις δημοσκοπήσεις και φοβούνται ότι δεν θα επανεκλεγούν.

Οπότε ανεβάζουν τους τόνους, χαρακτηρίζουν με αστεία επιχειρήματα όποιον βρουν στο διάβα τους για να τους δει ο κόσμος. Σε αυτήν τη ρότα κινείται ο Κώστας Μπάρκας, ο οποίος τρόλαρε τα λόγια του πρωθυπουργού «στην Ελλάδα δεν υπάρχει θέση για μιμητές και οπαδούς του ναζισμού» και δημοσίευσε μία φωτογραφία του Θάνου Πλεύρη μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Μάκη Βορίδη, προσθέτοντας ακόμη: «Και οι τρεις της φωτογραφίας βρίσκονται στην Κ.Ο. της ΝΔ. Ο ένας μάλιστα είναι και αντιπρόεδρος του κόμματος με απόφαση Μητσοτάκη».

Στον Μπάρκα απάντησε με ειρωνικό τρόπο ο Θάνος Πλεύρης, δίχως φυσικά να τον βρίσει: «Θα ασχοληθώ μόνο εάν ποτέ μιλήσετε θετικά για εμένα. Σε αυτήν την περίπτωση θα κινηθώ νομικά εναντίον σας, γιατί η μεγαλύτερη προσβολή της τιμής μου θα ήταν ένας άνθρωπος σαν εσάς να μιλήσει θετικά για εμένα». Πάντως, για να πω και του στραβού το δίκιο, εγώ δεν θα ήμουν τόσο ψύχραιμος και θα εξηγούσα στον Μπάρκα τι εστί βερίκοκο με τον τρόπο που λύνουν τις διαφορές τους στα καφενεία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα