ΚΙΤΣΟΣ Ο ΚΟΡΙΟΣ: Ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε…

Στα μαχαίρια Χατζηνικολάου και Αλαφούζος με φόντο το σκάνδαλο Novartis

Η υπόθεση Novartis δεν έχει βάλει φωτιά μόνο στο πολιτικό σκηνικό της χώρας αλλά και στη δημοσιογραφική αρένα, φέρνοντας στα… μαχαίρια τον εκδότη της Real News Νίκο Χατζηνικολάου και τον εκδότη της Καθημερινής και ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ, Γιάννη Αλαφούζο.

Η πρώτη μπαλωθιά ρίχτηκε από το Φάληρο με την φερόμενη αποκάλυψη ότι στο έγγραφο του FBI που παραδόθηκε στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για το σκάνδαλο της πολυεθνικής φαρμακοβιομηχανίας, υπάρχει αναφορά ότι ο Ν. Χατζηνικολάου φέρεται να έκλεινε ραντεβού με πολιτικούς για λογαριασμό του Κωνσταντίνου Φρουζή, εξασφαλίζοντας –κατά τα καταγγελλόμενα πάντα– διαφημιστικά πακέτα από τη Novartis.

Στο casus belli, ο εκδότης της Real απάντησε με βαριά υπονοούμενα του στιλ «ο Γιαννάκης από το Νέο Φάληρο που ξυπνάει για να με ακούσει και κάνει μπάνιο στα λαθραία στο Ασπρονήσι», αλλά και με ύβρεις όπως «Γιαννάκη βγάλε τον σκασμό».

Τη σκυτάλη (ξανα)πήρε ο Γιάννης Αλαφούζος με την παρακάτω ανάρτηση, προαγγέλλοντας μάλιστα ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη:

«Απάντηση στην ΥΣΤΕΡΙΑ. Έχω κάνει σωστά και λάθη. Όμως: 1] Δεν έχω εκβιάσει τραπεζίτες για να με υπερδανείσουν, 2] Δεν έχω ζητιανέψει σε επιχειρηματίες για να ζω πολυτελώς, 3] Δεν έχω γλύψει Κυβερνήσεις για να μου χαρίζουν τα χρέη μου προς Δημόσιο. Τα υπόλοιπα στην Δικαιοσύνη».

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης