ΚΙΤΣΟΣ Ο ΚΟΡΙΟΣ: Οι πρώην Ποταμίσιοι ετοιμάζουν νέο κόμμα με τον τίτλο «Εμείς»

Μετά από Σχεδόν τρεις μήνες μετά την ανακοίνωση από τον Σταύρο Θεοδωράκη ότι βάζει λουκέτο στο κόμμα

Σχεδόν τρεις μήνες μετά την ανακοίνωση από τον Σταύρο Θεοδωράκη ότι το Ποτάμι βάζει λουκέτο και χορηγεί τα χρήματα της κρατικής επιχορήγησης που είχε λαμβάνειν στο ΕΚΠΑ, περίπου 150 πρώην στελέχη του κόμματος προχώρησαν στην ίδρυση μίας νέα πολιτικής κίνησης με το όνομα «Εμείς».

Ήδη στο «Εμείς» εξέλεξαν προ ημερών εκτελεστική γραμματεία και προχωρούν σε ιδρυτικό συνέδριο, με στόχο να μετασχηματιστεί η κίνηση σε κόμμα του Κοινωνικού Μεταρρυθμιστικού Φιλελευθερισμού. Μεταξύ αυτών που συμμετέχουν ενεργά είναι ο συγγραφέας Θανάσης Χειμωνάς (που πριν από το Ποτάμι είχε περάσει από το ΠΑΣΟΚ και την Ώρα Αποφάσεων), ο Νίκος Νυφούδης (πρώην βουλευτής του Ποταμιού), ο Γιάννης Κωνσταντινίδης (καθηγητής στο ΠΑΜΑΚ και σύμβουλος του επικεφαλής του Ποταμιού), ο ξάδελφος και συνονόματος του Σταύρου Θεοδωράκη, υποψήφιους ευρωβουλευτές, όπως η Κλεοπάτρα Σιδηροπούλου και πολλοί άλλοι.

Σε ό,τι αφορά το ποιος θα είναι ο νέος αρχηγός, αυτό ακόμη δεν έχει αποφασιστεί, καθώς λόγω και του κορωνοϊού τα βήματα είναι πολύ προσεκτικά. Απλά όλοι οι εμπλεκόμενοι στο εγχείρημα γνωρίζουν πως ο χώρος τον οποίο θέλουν να κινηθούν θεωρείται κτήμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, οπότε είναι απόλυτα λογικό να αντιμετωπίσουν μία πολεμική ατμόσφαιρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα