ΚΙΤΣΟΣ ο ΚΟΡΙΟΣ: Ψώνια από τον τόπο σου κι ας είναι… καραντίνα

Αλληλοκαρφώματα Παπαδημούλη, Χρηστίδη και Άδωνι στα social media

Το τι γίνεται τις τελευταίες ημέρες στα social media με τον Δημήτρη τον Παπαδημούλη άλλο να σας το λέει ο Κίτσος κι άλλο να το βλέπετε. Αιτία η «σύλληψη» του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να ψωνίζει δύο καρότσια προμήθειες σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Σε όσους τον κατηγόρησαν για «αντικοινωνική συμπεριφορά», ανταπάντησε ότι πρόκειται για ανελέητη λασπολογία εξηγώντας ότι επιστρέφοντας στην Ελλάδα απλώς παρέλαβε την παραγγελία που είχε κάνει και ότι την ώρα του συμβάντος το κατάστημα είχε λίγο κόσμο και γεμάτα ράφια.

Πέρα από τους (αισχρούς σε κάποια σημεία) λαϊκισμούς, γεννάται αναμφίβολα θέμα σχετικά με το πότε γύρισε ο Δ. Παπαδημούλης από τις Βρυξέλλες και αν τήρησε την προβλεπόμενη οδηγία για καραντίνα 14 ημερών. Του το τόνισε στον διαδικτυακό διάλογο που είχαν και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει λόγο για «φτηνή μικροπολιτική» και να υπογραμμίζει ότι γύρισε στην Ελλάδα 5 ημέρες πριν από την επιβολή της καραντίνας και ότι τηρεί πλήρως τα μέτρα.

Ο καβγάς, πάντως, άναψε όταν στα ποσταρίσματα πήρε μέρος και ο Άδωνις Γεωργιάδης, με τον υπουργό Ανάπτυξης να ευχαριστεί «θερμά τον @papadimoulis για την γενναία δημόσια παραδοχή του για το πόσο καλά εξελίσσεται η λειτουργία της Αγοράς των Super Markets με τα μέτρα που θεσπίσαμε. “Με γεμάτα ράφια και λίγο κόσμο…τα δε ράφια γεμάτα” εύγε στον @npapathanasis».

Τη συνέχεια τη φαντάζεστε: ο Παπαδημούλης άρχισε τα περί συκοφαντιών και χυδαίων ψεμάτων, ο Άδωνις τα «ακούστε “κύριε”» και τα «ντροπή σας» και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς χειρότερα…

 

Διαβάστε επίσης