ΚΙΤΣΟΣ Ο ΚΟΡΙΟΣ: Σόι πάει το «βασίλειο» (…στους Δελφούς)

Σαν στο... σπίτι του θα νιώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τόσους συγγενείς στο Οικονομικό Φόρουμ

Το τετραήμερο 5 με 8 Μαρτίου οι Δελφοί θα φιλοξενήσουν και φέτος το ομώνυμο Οικονομικό Φόρουμ και σχεδόν 7 εκατοντάδες(!!!) αριθμεί η λίστα με τους ομιλητές των οποίων η παρουσία έχει ήδη επιβεβαιωθεί.

Από τα πόντιουμ του πολυσυλλεκτικού και πολυτασικού φόρουμ θα παρελάσουν εξέχουσες προσωπικότητες του εγχώριου και διεθνούς επιχειρείν, καθώς και αρκετοί νυν και πρώην πολιτικοί, πρέσβεις, δημοσιογράφοι κ.λπ.

Ανάμεσά τους και ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που, αν κρίνουμε από τη λίστα των ομιλητών, θα πρέπει να νιώθει σαν το… σπίτι του. Κι αυτό διότι εκτός από τον ίδιο, στους Δελφούς θα μιλήσουν η αδελφή του Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, ο ανιψιός του Κώστας Μπακογιάννης, η σύντροφος του δημάρχου Αθηναίων Σία Κοσιώνη, η ανιψιά του Αλεξία Μπακογιάννη, η ξαδέλφη του Αντιγόνη Λυμπεράκη μαζί με τον σύντροφό της Πλάτωνα Τηνιό, καθώς και ο βαφτισιμιός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Κώστας Συνολάκης.

Σημειώστε ότι στο φόρουμ ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει και η σύζυγος του Κυριάκου, Μαρέβα Γκραμπόβσκι, που όμως ακύρωσε τη συμμετοχή της μετά το τρολάρισμα που έπεσε στο διαδίκτυο.

Όπως και να ’χει, σόι θα πάει το «βασίλειο Μητσοτάκη» στους Δελφούς…

 

 

Διαβάστε επίσης