ΚΙΤΣΟΣ Ο ΚΟΡΙΟΣ: Την πάτησε ο Ξανθόπουλος, δεν τον είχαν ενημερώσει για τον Παπαγγελόπουλο

Πρέπει λίγο να οργανωθούν εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ

Ήταν να μην κάνει την αρχή ο Αλέξη Τσίπρας και αίφνης στον ΣΥΡΙΖΑ έγιναν όλοι θρήσκοι.

Ο Τσίπρας τον Δεκαπενταύγουστο έδωσε ρεσιτάλ χριστιανικής πλειοδοσίας και τώρα αποφάσισε να τον ακολουθήσει ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος, τομεάρχης Δικαιοσύνης, ο οποίος, αν και είναι βουλευτής Δράμας, έβγαλε ανακοίνωση για την εορτή του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη.

Η δικαιολογία ήταν ότι ο Άγιος Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης είναι ο προστάτης της Δικαιοσύνης. Κι όπως ανέφερε ο κ. Ξανθόπουλος, «η Δικαιοσύνη σήμερα γιορτάζει. Δικαστές, δικηγόροι και εργαζόμενοι στα δικαστήρια, τιμούν τον προστάτη τους, τον Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη, κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες. Η εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού, δεν επέτρεψε να γίνουν οι καθιερωμένες εκδηλώσεις. Ωστόσο, αυτό δεν μειώνει την αξία του εορτασμού. Ούτε το μήνυμά του».

Κι εντάξει, έχασε τον εκκλησιασμό και τις παράτες ο βουλευτής. Όμως, στο ίδιο μήνυμα έκανε λόγο για παρεμβάσεις της εκτελεστικής εξουσίας, μεθοδεύσεις και προσπάθειες επιρροής, με σκοπό τη χειραγώγηση εκκρεμών δικαστικών ερευνών και υποθέσεων. Προφανώς, κανένας από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν ενημέρωσε τον κ. Ξανθόπουλο για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και τα όργιά του στη Δικαιοσύνη. Δεν του είπαν ότι αυτός ήταν υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ. Τα παλιόπαιδα το ξέχασαν και ο Ξανθόπουλος την πάτησε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα