Το σκέφτεται ο Ανδρέας για την υποψηφιότητα

αρκετοί συνομιλητές τού πρώην υπουργού, του εισηγούνται να διεκδικήσει την ηγεσία του φορέα της Κεντροαριστεράς

Η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να στηρίξει την Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία θα είναι υποψήφια για τη γενική γραμματεία του ΟΟΣΑ, άναψε φωτιές στο ΚΙΝΑΛ.

Ή, πιο σωστά, αποτέλεσε την εύφλεκτη ύλη και απλά ο Ανδρέας Λοβέρδος με μία ανάρτησή του ήταν αυτός που έβαλε τη φωτιά. Όλοι κατάλαβαν ότι το σχόλιο του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΚΙΝΑΛ είχε ξεκάθαρα εσωκομματική στόχευση.

Άλλωστε, στους παροικούντες τη Χαριλάου Τρικούπη είναι γνωστό πως αρκετοί συνομιλητές τού πρώην υπουργού, του εισηγούνται να διεκδικήσει την ηγεσία του φορέα της Κεντροαριστεράς.

Μπορεί ο ίδιος να μην έχει λάβει κάποια οριστική απόφαση, όμως φαίνεται να έχει αρκετές διαφωνίες με τον τρόπο που λειτουργεί σήμερα το ΚΙΝΑΛ. Τόσες, που είναι αρκετές ώστε να τον ωθήσουν σε μία τέτοια ενέργεια.

Επίσης, οι ίδιοι άνθρωποι αναφέρουν ότι μια πιθανή υποψηφιότητά του θα αποτελεί και την προσωπική πολιτική απάντησή του, όταν πλέον θα πάψει και τυπικά η όποια συσχέτιση του ονόματός του με την υπόθεση Novartis – την οποία ο ίδιος καταγγέλλει ως πλεκτάνη, μιλώντας ανοιχτά για σχέδιο εξόντωσής του από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα