ΚΙΤΣΟΣ ο ΚΟΡΙΟΣ: Του έπεσε το ακουστικό από τα χέρια του Κυριάκου…

H extreme… λύση που του πρότεινε ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» για τα ελληνοτουρκικά

Με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς μίλησε τηλεφωνικά την περασμένη Τρίτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, αλλά μόλις ο πρωθυπουργός άκουσε τις προτάσεις του συνονόματού του Κυριάκου Βελόπουλου του έπεσε το ακουστικό από τα χέρια.

Αιτία η extreme… λύση που του πρότεινε ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», να διενεργήσουν οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις νηοψία στο τουρκικό ερευνητικό σκάφος «Ορούτς Ρέις» και σε περίπτωση που ο καπετάνιος του δεν υπακούσει στις εντολές, να το βυθίσουμε «ως αυτονόητη άσκηση εθνικής κυριαρχίας».

Τι απάντησε ο Κυριάκος στον Κυριάκο δεν έμαθαν οι κοριοί μου, αλλά ας θυμηθεί ο κ. Βελόπουλος ότι τα μεταξωτά νταηλίκια θέλουν και επιδέξιους συμμάχους.

Διότι όταν στις αρχές Ιουνίου αποτόλμησε μια παρόμοια νηοψία ένα ελικόπτερο της φρεγάτας «ΣΠΕΤΣΑΙ» έχοντας διαταχθεί γι’ αυτό από την ευρωπαϊκή στρατιωτική δύναμη επιτήρησης του εμπάργκο όπλων στη Λιβύη, τα τουρκικά πολεμικά αρνήθηκαν με ύφος χιλίων σουλτάνων, και οι Βρυξέλλες, το ΝΑΤΟ και οι λοιποί συγγενείς έκαναν γαργάρα το περιστατικό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα