ΚΙΤΣΟΣ Ο ΚΟΡΙΟΣ: Ξεκίνησε το παρασκήνιο για τη νεολαία του ΚΙΝΑΛ

Με το ξεκίνημα των προσυνεδριακών διαδικασιών

Με τις προσυνεδριακές διαδικασίες μόλις να έχουν ξεκινήσει για τη νεολαία του ΚΙΝΑΛ, και το παρασκήνιο έχει ανάψει. Από τη μία οι Παύλος Χρηστίδης (εκπρόσωπος Τύπου), από την άλλη ο Μανώλης Χριστοδουλάκης (γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής), και φυσικά από την… ομάδα δεν μπορούσε να λείψει ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης. Όπως γίνεται αντιληπτό, στοχεύουν να επιβάλουν στη θέση του γραμματέα της οργάνωσης τους υποψηφίους της αρεσκείας τους.

Ο Παύλος Χρηστίδης προωθεί για τη θέση του Γραμματέα της Νεολαίας τον Ευάγγελο Πετριτζίκη, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης το πρώην στέλεχος του ΚΙΔΗΣΟ Μιχάλη Κορδαλή, ενώ το επιτελείο του Νίκου Ανδρουλάκη στηρίζει τον Δημήτρη Παπαγιάνναρο. Ο Βαγγέλης Πετριτζίκης (Χρηστίδης) είναι ψυχολόγος με ειδίκευση στην Γνωστική-Συμπεριφορική θεραπεία και εργάζεται ως επιστημονικά υπεύθυνος σε Κέντρα Δημιουργικής απασχόλησης για άτομα με αναπηρία. Ο δικηγόρος Μιχάλης Κορδαλής (Χριστοδουλάκης) έχει μεταπτυχιακές σπουδές στο Δίκαιο και Οικονομία του Πανεπιστημίου Πειραιά και ειδίκευση στο Τραπεζικό Δίκαιο.

Τέλος, ο Δημήτρης Παπαγιάνναρος (Ανδρουλάκης) ανδρώθηκε πολιτικά στις τάξεις της ΠΑΣΠ, διατελώντας γραμματέας της ΠΑΣΠ Οικονομικού (ΕΚΠΑ) και πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών. Όπως καταλαβαίνει και ο πιο αδαής, Χρηστίδης και Χριστοδουλάκης ενδιαφέρονται για την προσωπική τους ανέλιξη. Που φθάνει μέχρι την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα