Κλάιφερτ: «Όνειρό μου η Μπαρτσελόνα»

Μοιάζουν πολύ, έχουν το ίδιο γέλιο, οι εκφράσεις του προσώπου και οι χειρονομίες είναι παρόμοιες με έναν εκπληκτικό τρόπο. Ο λόγος για τους Πάτρικ και Τζάστιν Κλάιφερτ, πατέρα και υιό, με τον τελευταίο να έχει αρχίσει να απολαμβάνει τη δημοσιότητα αλλά κυρίως το ενδιαφέρον κορυφαίων συλλόγων. Όπως ο διάσημος πατέρας του στα χρόνια της δική του μεγάλης καριέρας.

Η ιστοσελίδα «Goal.com» τον επέλεξε πρόσφατα τον Ολλανδό πιτσιρικά στην κορυφή της λίστας με τους  50 καλύτερους νέους  παίκτες στον κόσμο. Ο 18χρονος επιθετικός, παίζει στον Αγιαξ, όπως έκανε και ο πατέρας του, ενώ την Δευτέρα 26 Μαρτίου έκανε το ντεμπούτο του στη Γενεύη στη φιλική νίκη (3-0) της εθνικής Ολλανδίας με την Πορτογαλία. Η άνοδος του Τζάστιν  Κλάιφερτ είναι ταχύτατη και όπως ήταν φυσικό άρχισαν ήδη οι συγκρίσεις με την παγκοσμίου φήμης διαδρομή του πατέρα του. Κάτι που ο ίδιος, πάντως, φαίνεται να το βλέπει ως ευκαιρία και όχι ως βάρος.

«Ο σύλλογος των ονείρων μου είναι η Μπαρτσελόνα», δήλωσε ο Κλάιφερτ στην παραλαβή του βραβείου «NxGn 2018». Η ομάδα όπου ο Πάτρικ Κλάιφερτ έγινε θρύλος. «Ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα μου είναι το απόλυτο όνειρό μου, θα μπορούσα να πάω κάπου αλλού, αλλά η Μπαρτσελόνα είναι το μεγάλο όνειρο» υποστηρίζει ο Τζάστιν, που δεν αντιμετωπίζει με φόβο τη σύγκριση με τον διάσημο πατέρα του. «Έχω μάθει από τα λάθη του» είχε πει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα