Κλάτενμπεργκ: Ευαγγέλου στα Γιάννινα, Καραντώνης στην Τούμπα. Παίζει με τα νεύρα του Μαρινάκη και του Μπέου

Σωστός ο Κλάτενμπεργκ. Ευαγγέλου στα Γιάννινα, Καραντώνης στην Τούμπα. Βάλτε να πάνε, πήγανε. Δυο χρόνια είχε ο Άγγλος να βάλει τον Ευαγγέλου σε ματς του Ολυμπιακού.

Ο Κλάτενμπεργκ παίζει με τα νεύρα του Μαρινάκη και του… Μπέου.

Κι εγώ δεν σου λέω ότι έχουν σε όλα δίκαιο στο Μαρινακέικο που φωνάζουνε για τον Ευαγγέλου. Αυτοί κάνουν τη δουλειά τους. Για καραμπινάτα πράγματα θα σου πω.

Η φάση στον Βόλο, όπου ο Ευαγγέλου ήταν VARistas και διαιτητής ο Φωτιάς τον Μάρτιο του ’18, στο 0-0. Φεύγει μπροστά ο Σουντανί και ο Ευαγγέλου στο VAR δείχνει οφσάιντ. Τότε δεν υπήρχε γραμμή στο VAR! Με το… μάτι το καθάρισε ο Ευαγγέλου.

Και ρωτάω τώρα εγώ: Πώς και το αποφάσισε έτσι ο Ευαγγέλου με το μάτι και το φρύδι, ότι ήταν οφσάιντ; Είχε φάει κανένα καλό ψάρι στον Βόλο και του καλυτέρευσε την όραση; Ο ρέφερι αποφάσισε «στερεοτυπικά», μάστορα.

Κι από τότε άλλαξε σε κάτι ο Ευαγγέλου; Έγινε καλύτερος διαιτητής; Στο ματς με την ΑΕΛ στη Λάρισα, έγινε το καθαρό πέναλτι στον Ελ Αραμπί, και ο Ευαγγέλου έδειξε «παίζετε». Φυσικά, «στερεοτυπικά». Μέχρι που τον κάλεσαν από το VAR και άλλαξε την απόφασή του και το έδωσε.

Όσο για τον Καραντώνη, αυτός κοιμήθηκε νωρίς. Διαιτητής στο ματς του Αστέρα με τον ΠΑΟΚ ήταν πέρυσι. Κάνει πέναλτι ο Κρέσπο, παίζοντας βόλεϊ με την μπάλα. Τίποτα ο Καραντώνης, τίποτα και ο Μανούχος στο VAR. Καλή επιτυχία την Κυριακή και στους δύο για το δύσκολο (;) έργο τους.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα