Κλάτενμπεργκ: «Κανένα πέναλτι στον ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ», στο κενό η προπαγάνδα – «δηλητήριο» του Σαββιδοτεχνείου

Ο Κλάτενμπεργκ ξεφτίλισε την «Μάκηκη» προπαγάνδα σε μερίδα άμυαλων του ΠΑΟΚ για το ματς με τον ΟΦΗ, καταξεφτίλισε και τον Φωτιά και τον Τζοβάρα, που έδειξαν πέναλτι στον Βέργο που δεν ήταν ποτέ. Δικαίωσε και το Νίκο Νιόπλια που αναρωτήθηκε αν οι κανονισμοί είχαν αλλάξει την προηγούμενη το βράδυ και δεν είχε πάρει χαμπάρι.

Μιλώντας στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη για την «μεγάλη» φάση του πρωταθλήματος έως τώρα, το πέναλτι – φάντασμα του ΠΑΟΚ στο ματς με τον ΟΦΗ που αλλοίωσε ξεκάθαρα αποτέλεσμα μετατρέποντας το 0-1 σε… 3-0, την χαρακτήρισε ως «ένα πολύ μεγάλο λάθος».

Είπε, ακόμα, ότι έχει μιλήσει τόσο στον διαιτητή εκείνης της αναμέτρησης (Φωτιάς), όσο και στον διαιτητή VAR (Τζοβάρας) επισημαίνοντάς τους πως η φάση είναι ξεκάθαρη ότι δεν υπήρξε κανένα πέναλτι.

Τα λεγόμενα του Άγγλου: Είπα στους διαιτητές ότι έκαναν λάθος. Αυτό ήταν λάθος. Ήταν ξεκάθαρο λάθος του διαιτητή και του το μεταφέραμε αυτό. Μιλήσαμε και στον διαιτητή και στον διαιτητή που ήταν στο VAR και τους επισημάναμε πόσο μεγάλο λάθος έκαναν με τη συγκεκριμένη υπόδειξη»

Κι ο Κλάτενμπεργκ συνέδεσε την περίπτωση αυτή με το πέναλτι που ζήτησε ο Ολυμπιακός στην Τούμπα: «Είδατε και στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός χθες, ο διαιτητής ήταν Πορτογάλος και στην Πορτογαλία δεν θα δινόταν κάτι τέτοιο. Ούτε στην Ευρώπη. Έκαναν μεγάλο λάθος στο ΠΑΟΚ – ΟΦΗ και δεν πρέπει να συμβαίνουν τέτοια λάθη στην εποχή του VAR. Με το VAR επιζητούμε την τελειότητα, δεν γίνεται να κοιτάζουν τη φάση και να κάνουν λάθη.»

Κι εδώ μπαίνει το ερώτημα: Ποιος ξέρεις καλύτερα τους κανονισμούς; Ο Κλάτενμπεργκ ή το Σαββιδοτεχνείο; Ποιος Κλάτενμπεργκ τώρα, πλάκα κάνουμε; Ο κόλακας ξέρει καλύτερα να ποτίζει δηλητήριο τα αρρωστάκια. Και τα αποτελέσματα, τα είδαμε.

Από την μία ο ΠΑΟΚ πήρες τρεις βαθμούς «αέρα» με τον ΟΦΗ, ενώ δευτερόλεπτα πριν είχε ακυρωθεί γκολ της ομάδας του Νιόπλια για να γυρίσει πίσω η φάση.

Και τώρα ο Φωτιάς και ο Τζοβάρας τι θα κάνουνε και ιδιαίτερα ο δεύτερος; Μήπως πρέπει να παραιτηθούν; Ή θα συνεχίσουν τα μαθήματα στην πλάτη του ΟΦΗ.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα