Κλάτενμπεργκ: «Ο νέος πρόεδρος αποφάσισε πως δεν ήμουν το κατάλληλο πρόσωπο»

Στην λήξη της θητείας του ως αρχιδιαιτητής της Super League αναφέρθηκε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Πριν την έναρξη της κλήρωσης του πρωταθλήματος, ο Άγγλος σημείωσε συγκεκριμένα:

«Ο νέος πρόεδρος ο κ. Μπαλτάκος αποφάσισε πως δεν ήμουν το κατάλληλο πρόσωπο και θα πάρουν τον κ. Μπένετ. Μετράω μέρες και θα δω αν θα παραμείνω. Κοιτάω το πρότζεκτ με τη Super League και θα δούμε αν μπορεί να υπάρξει επαγγελματική διαιτησία, ώστε να παραμείνω σε έναν άλλο ρόλο».

Για τους πολλούς ξένους διαιτητές, απάντησε: «Αυτό είχε αποφασιστεί πολύ πριν έρθω. Ακολούθησα αυτό που ήθελε η UEFA. Ήταν ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα».

Για το αν είναι ευχαριστημένος με την περσινή χρονιά, σημείωσε: «Νομίζω πως υπήρχαν λιγότερα λάθη, λιγότερη κριτική, το VAR βοήθησε, αλλά και χρησιμοποιήθηκε λιγότερο.

Είδαμε το πρωτάθλημα από τη 2 έως την 9η θέση ήταν αρκετά δύσκολο και μικρές διαφορές ανάμεσα στις ομάδες. Αυτό που είδαμε πέρυσι ήταν οι μικρές ομάδες να κερδίζουν τις μεγάλες. Και επίσης είδαμε μια γυναίκα στη Super League 1».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα