Κλάτενμπεργκ: Στάχτη στα μάτια του Μαρινάκη το “άκυρο” γκολ του ΠΑΟΚ με ΠΑΣ

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ είπε στην καθιερωμένη ανάλυση των «επίμαχων» φάσεων ότι το νικητήριο γκολ του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ δεν έπρεπε να μετρήσει, γιατί προηγήθηκε φάουλ του Τσόλακ σε αμυνόμενο.

Το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει γιατί υπήρξε οφσάιντ, όχι φάουλ. Πονηρός ο Άγγλος, αλλά ακόμα πιο πονηροί… εμείς.

Η τοποθέτηση του Κλάτενμπεργκ ήταν στάχτη στα μάτια του Μαρινάκη και παγίδα μαζί. Πολιτική και καλά «ίσων αποστάσεων» έπαιξε ο Άγγλος. Στο κάτω – κάτω της γραφής, ανέξοδο ήταν αυτό που είπε. Ο ΠΑΟΚ πήρε τους τρεις βαθμούς και λίγη σημασία έχει αν ο Κλάτενμπεργκ το χαρακτήρισε άκυρο.

Αν ο πονηρός Κλάτενμπεργκ ήθελε πραγματικά να το παίξει ουδέτερος, θα έλεγε ότι το γκολ ήταν οφσάιντ. Αν το έλεγε αυτό, όμως, ο Ολυμπιακός θα έκανε επανάσταση για το δικό του ακυρωθέν γκολ με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Επέλεξε, λοιπόν, ο Κλάτυ το… φάουλ που δεν δίνεται ούτε στο μπάσκετ. Ένα απλό άγγιγμα το χαρακτήρισε φάουλ.

Δηλαδή, για να συνοψίσουμε, από τώρα και το εξής, ο Ολυμπιακός δεν δικαιούται δια να ομιλεί διότι ο αδέκαστος Κλάτενμπεργκ δεν υπολογίζει φανέλες, δεν είναι άνθρωπος της… «εξυγίανσης», αλλά βλέπει με το ίδιο μάτι όλες τις ομάδες.

Κι επειδή στο ποδόσφαιρο το αποτέλεσμα μετράει, ο Σιδηρόπουλος που σφύριξε το παιχνίδι και ο Σκουλάς που ήταν στο VAR, δεν πρόκειται να τιμωρηθούν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα