Κλάτενμπεργκ: Θα βάλει σε καραντίνα Φωτιά, Σκουλά για τα «εγκλήματα» στο Ηράκλειο; Τι μήνυμα θα στείλει;

Ωραία. Άκου πώς θα παιχτεί το έργο, μάστορα. Ο Κλάτενμπεργκ αύριο Τρίτη θα βγει και θα σχολιάσει τις αμφισβητούμενες φάσεις. Μάλιστα. Θα φτάσει κι η σειρά του ΟΦΗ-ΑΕΚ για τη διαιτησία του Φωτιά και του VARista Σκουλά. Και τι θα πει, δηλαδή; Ότι δεν έπρεπε ν’ αποβληθεί ο Λιβάι Γκαρσία;

Χέστηκε η Φατμέ στο Γενί Τζαμί. Θα πάρει πίσω τους βαθμούς η ΑΕΚ άπαξ και κάνει αυτή τη δήλωση ο Άγγλος; Όχι βέβαια. Οι σφαίρες δεν γυρίζουν πίσω. Ό,τι έγραψε το ταμπλό, έγραψε.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά και στο τρίτο γκολ του ΟΦΗ, δεν πήγε ο Φωτιάς στο VAR, ούτε ο Σκουλάς τον κάλεσε για το φάουλ στον Βράνιες, όπως υποστηρίζει η ΑΕΚ.

Το θέμα δεν είναι τι θα πει ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, αλλά τι θα κάνει. Θα τους βάλει σε καραντίνα τους δυο ή κανονικά θα σφυρίζουν μεθαύριο Τετάρτη, που έχει εμβόλιμη;

Αν τους στείλει να σφυρίζουν στα τρένα και τα βαπόρια, πάει να πει ότι την ψυλλιάστηκε τη δουλειά ο Άγγλος. Αν πει ότι τα παιδιά κάνανε λάθος, αλλά είναι καλοί διαιτητές, φώναξε κανέναν Ηρακλή Πουαρό να την ψάξε τη δουλειά. Ή τη μίσιζ Μαρπλ.

Να σου θυμίσω, μάστορα, ότι η ΑΕΚ ήταν η μοναδική ΠΑΕ που δεν ασχολήθηκε καθόλου με τον Κλάτενμπεργκ την περασμένη σεζόν. Όλοι οι άλλοι απ’ ευθείας ή έμμεσα, απέσυραν την εμπιστοσύνη τους στον Άγγλο. Μπορεί αυτό να ήταν και το λάθος της. Θα δείξει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα