Κλείδωσε η συνεργασία Κατσιφάρα – ΣΥΡΙΖΑ

Με τον πλέον επίσημο τρόπο ανακοινώθηκε η συνεργασία του νυν περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Αποστόλη Κατσιφάρα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Στην προοπτική αυτή αναφέρθηκε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνέντευξη τύπου στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ερωτηθείς ποιους θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές και ειδικότερα σε ερώτημα για την Κρήτη, ο πρωθυπουργός ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Κρήτη έχει έναν περιφερειάρχη εξαιρετικά ικανό με αποδεδειγμένα σημαντικό έργο.

«Είναι ένα από τα πρόσωπα που ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε με θετικό τρόπο να συνεργαστεί για να οικοδομήσει προϋποθέσεις μιας πλατιάς πλειοψηφίας», είπε και προσέθεσε ότι υπάρχουν και άλλα τέτοια πρόσωπα σε όλη την Ελλάδα, φέρνοντας ως παραδείγματα επίσης τον περιφερειάρχη στη Δυτική Ελλάδα και τον δήμαρχο στη Θεσσαλονίκη.

Σε κάθε περίπτωση επισήμανε ότι τις αποφάσεις ιδίως για τις Περιφέρειες και τους μεγάλους δήμους θα τις πάρει η ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως εκείνοι που γνωρίζουν καλύτερα τονίζουν πως εφόσον ο ίδιος ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε συγκεκριμένα το θέμα έχει κλείσει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα