Κλήρωση με μπαλάκια στην UEFA, ίσια κι όμοια με την ΕΠΟ, που δεν έχει “μπαλάκια”;

Το Σαββιδοτεχνείο, απλά επανέλαβε τον εαυτό του. Σε κάθε κλήρωση που γίνεται στην UEFA, γράφει το ίδιο ακριβώς πράγμα. Ειρωνεύεται τον Ολυμπιακό, ότι δεν διαμαρτύρεται για ζεστά και κρύα μπαλάκια, όπως έκανε στην κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδας.

Μόλις έγινε η κλήρωση για το Europa League, πάλι τα ίδια. Έπεσε απάνω στην Άρσεναλ ο Ολυμπιακός και αρχίσανε οι ειρωνείες, για τα παγωμένα μπαλάκια του Χακάν Γιακίν, που έκανε την κλήρωση.

Κι ακόμα μοιράζουν και σανοτροφή με σαντιγύ, γιατί λέει η UEFA έκανε την κλήρωση με μπαλάκια κι όχι ηλεκτρονικά, όπως ζητούσε ο Ολυμπιακός για το κύπελλο. Φοβερά πράγματα.

Δηλαδή, η UEFA είναι ίδιο πράγμα με την ΕΠΟ. Κι αυτός που καλωσόρισε τον Χακάν Γιακίν είναι ο Γαβριηλίδης της ΕΠΟ. Σωστός ο παίκτης ο Σαββιδοτέχνης. Έτσι πάει.

Λες και η UEFA έχει Γραμμένο Βαγγέλη για πρόεδρο. Λες κι η UEFA έψαχνε κανά δίμηνο να βρει γήπεδο για να γίνει ο περσινό τελικός ΑΕΚ – Ολυμπιακός. Λες κι η UEFA έχει Βακάληδες και Λασκαράκηδες. Ίσια κι όμοια, δηλαδή.

Λες κι η UEFA στον τελικό των Europa League, Champions League στέλνει τον Τσέφεριν να δώσει το τρόπαιο και να φύγει στα κρυφά από το γήπεδο, μη τυχόν κι τον πρέπει κανέναν μάτι, όπως έκανε ο Γραμμένος στο Βόλο. Ίσια κι όμοια η UEFA με την ΕΠΟ.

Άπαξ και συγκρίνεις ανόμοια πράγματα, πάει να πει ότι τον αναγνώστη σου δεν τον υπολογίζεις. ότι τον γράφεις κανονικά. Δεν μιλάμε για αρρωστάκια του Σαββιδοτεχνείου που τρέχουν να ποστάρουν κάτω από κάθε σανοποιείο. Αυτοί είναι καμένα κορμιά. Για τους κανονικούς ΠΑΟΚτζήδες και Παναθηναϊκούς μιλάμε.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα