Κλήση για… ανάκληση!

Προθεσμία 20 ημερών να ανακαλέσουν τα όσα δήλωσαν μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας έδωσε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ στους ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης Δημήτρη Μπάκο και Γιάννη Καϋμενάκη, προκειμένου να αποφύγουν τις αυστηρές κυρώσεις.

Η Ομοσπονδία κήρυξε πειθαρχικά ελεγκτέους τους δύο μεγαλομετόχους των Πελοποννήσιων καθώς και τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο. Αναλυτικά η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ αναφέρει: «- Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέους α) τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, φυσιοθεραπευτή της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και β) την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και επιβάλλει στον πρώτο χρηματική ποινή οκτακοσίων (800) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες και στην δεύτερη χρηματική ποινή οκτακοσίων (800) ευρώ.

– Κηρύσσει πειθαρχικώς ελεγκτέους 1) την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2) τον ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΜΠΑΚΟ και 3) τον ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΥΜΕΝΑΚΗ για το αναφερόμενο στο σκεπτικό της παρούσας πειθαρχικό αδίκημα και επιβάλλει ποινή επίπληξης με την υποχρέωση ανάκλησης των αναφερομένων στο σκεπτικό δηλώσεων με δημοσίευση αυτών εντός προθεσμίας είκοσι (20) ημερών από την έκδοση της παρούσας, όπου αυτές δημοσιεύτηκαν».

Διαβάστε επίσης