ΚΝΕ: Με… Game of Thrones το νέο σποτ για τον Τσίπρα (Spoiler Alert)

Με την πύρινη λαίλαπα του δράκου της Νταινέρις στο Game of Thrones παρομοιάζει τον Αλέξη Τσίπρα η ΚΝΕ στο νέο της σποτ για τις ευρωεκλογές.

Το διάρκειας 55 δευτερολέπτων βίντεο βασίζεται στο δίπολο «ΣΥΡΙΖΑ-Τι νομίζεις ότι ψηφίζεις» και «ΣΥΡΙΖΑ-Τι πραγματικά ψηφίζεις».

Το βίντεο ξεκινά με τον Αλέξη Τσίπρα από τη θέση του πρωθυπουργού στα κυβερνητικά έδρανα να λέει «δεν σας κάνουμε τη χάρη να ψηφιστούν Μνημόνια από αυτή τη Βουλή» και στη συνέχεια να ψηφίζει «ναι» στην ψηφοφορία για το τρίτο Μνημόνιο.

Το σποτ συνεχίζει με τον Αλέξη Τσίπρα να καταφέρεται κατά του ΝΑΤΟ και στη συνέχεια να μιλά για τις νατοϊκές υποχρεώσεις της Ελλάδας κατά την επίσκεψή του στις ΗΠΑ και τη συνάντησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Τρίτο «χτύπημα» οι καταγγελίες του Αλέξη Τσίπρα για τη βία κατά διαδηλωτών που συνοδεύεται με τα ΜΑΤ να επιτίθενται κατά πολιτών.

Το σποτ κλείνει με δύο αναφορές στο Game of Thrones. Η πρώτη με την Νταινέρις να την αποθεώνουν πριν τελικά ο δράκος της φέρει την καταστροφή και η δεύτερη με την Άρια να μαχαιρώνει τον Night King. «Στις 26 Μάη σημάδεψε σωστά, ψήφισε ΚΚΕ» καταλήγει το σποτ.

Διαβάστε επίσης